Enkät om barns aktiviteter under pandemin
2021-05-17 17:14

Hej Föreningar i Borås!

Pandemin har inneburit restriktioner som tvingat föreningsverksamhet att ställa in och ställa om.

Borås Stad och RF/SISU gör nu en gemensam undersökning kring vilka effekter pandemin har fått på barnen och ungdomarna i Borås föreningsliv.

Nu behöver vi din och föreningens hjälp för att nå så många barn och ungdomar i åldern 10 – 18 som möjligt i Borås kommun.

Hjälp oss att sprida vår länk med frågor till alla ledare, föräldrar och ungdomar i föreningen.

Att tänka på vid utskick  av länken: Eftersom enkäten samlar in svar från omyndiga är ska länken gå genom målsman så att svaren är insamlade med deras vetskap och medgivande.

Resultatet av enkäten kommer att presenteras tillsammans med en Workshop den 17 juni kl. 18.00-20.30. Vi återkommer med mer info och separat inbjudan till detta.

Ett stort TACK för att du och din förening hjälper oss att nå ut till alla barn och ungdomar i Borås.

Har du/ni frågor om detta går det bra att höra av sig till;

RF/SISU Per Jagemark per.jagemark@rfsisu.se eller

Borås Stad Hans Andersson hans.andersson@boras.se

Nya riktlinjer från regering och region
2021-05-14 17:10
Nya riktlinjer från regering och region

14 maj 2021, 13:38

Regeringen presenterade den 12 maj en förlängning av 17 maj-restriktionerna till den 1 juni. I samband med detta presenterade man bl.a. möjligheten till matchspel för seniorer från detta datum. Samma dag förlängdes de regionala rekommendationerna till den 6 juni.
Västergötlands FF återkommer med information om hur detta påverkar vår verksamhet, i första hand tävlingar och serier.

I enlighet med meddelat beslut från 23 april gäller att seriematcher kan spelas tidigast perioden 11-15 juni. Detta kommer VFF att arbeta efter tills vidare.

mvh

Västergötland

Fotbolls Förbund

Magnolia Bostads fotbollsfamilj!
2021-05-12 09:46

Vi är en del av Magnolia Bostads fotbollsfamilj!

Idag släpps deras rykande färska fotbollsrapport, som berättar om deras arbete med klubbar runt om i landet.

In och läs om Fotbollbarhet på magnoliabostad.se/fotboll

Dam och U-lag
Träningsmatch KIF-Brämhults IK