Dam och U-lag

Årets första träningsmatch

Kronängs IF Magnolia Bostadssommarfotbollsskola
2021-05-03 16:48

Nu är det dags att anmäla sig till Kronängs IF Magnolia Bostadssommarfotbollsskola                                                            2021

Mer information och anmälningsformulär hittar du på www.kronangsif.se

klickar du på vänsterfliken så finns anmälningsformulär

under Bli medlem i Kronängs IF

Du kan även använda o klistra in denna länk https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={51873645-A561-4942-BF98-F3201231BAA0}

Ni som har barn på Fritids Kristinebergskolan, Ansgars o Svedjeskolan

Hämtar vi upp på Fritids o lämnar dom till Fritids lagom till deras Lunch

Meddela Fritids att erat barn är anmält på Kronängs IF Magnolia Bostad Sommar Fotbollsskola

Vi kommer ha detta som vanligt dagarna

vecka 24    Måndag - Torsdag

vecka 25    Måndag - Torsdag

tiderna är följande

Födda  2011-2015    09:00-12:00

Födda  2006-2010    13:00-16:00

Efter anmälan skicka en faktura ut med OCR nummer

Kostnad 300kr/vecka i detta ingår vattenflaska T-shirt och ett mellanmål

Vi syns i Sommar

Kronängs IF o Magnolia Bostad

29 April Ny info angående barn- och ungdomsmatcher
2021-04-29 14:53

29 april 2021, 11:18

Vi har precis fått besked från Smittskydd VG-region att dessa kommer följa Folkhälsomyndighetens senaste förordning vad gäller barn- och ungdomsfotbollen.

Så det är med glädje vi nu kan meddela att det är tillåtet för spelare födda 2002 och senare att spela enstaka matcher (max en match per vecka) även i Västergötland. Äntligen!

När det gäller seriespelet står dock det senaste datumet fast, dvs:

11 mot 11 seriestart med början tidigast 17 maj.

9 mot 9 seriestart med början tidigast 17 maj.

Fram till dess är det istället möjligt att spela träningsmatcher lokalt för dessa lag. Här skall vårt formulär på hemsidan användas för att beställa domare till flickor div 1-2 och pojkar div 1-4. Tidigaste datum för att kunna spela en träningsmatch med tillsatt domare av VFF är onsdagen den 5 maj.  https://vastergotland.svenskfotboll.se/tavling/bokning-av-traningsmatcher/

Övriga lägger upp sina ev träningsmatcher på egen hand. Dessa behöver inte registreras i Fogis. En möjlighet är skapa en match direkt i appen MinFotboll, för att ge chansen till fler att ta del av matchen.

Konceptet med vårmatcher kvarstår.

7 mot 7 kommer att startas enligt ursprungsplan under nästa vecka. Omgång 1 och 2 återaktiveras i Fogis.

5 mot 5 enligt tidigare utsänd dokument med start 22-23 maj. Önskas matcher spelas tidigare så bokas egna lokala träningsmatcher fram till seriestart.

Enligt Folkhälsomyndigheten innebär lokalt att man möter lag från VG-regionen. Men det rekommenderas starkt att man spelar träningsmatcher mot lag i sitt närområde för att minska risken för att smittspridningen ökar. Så en träningsmatch på sju-åtta mil enkel resa eller längre avrådes. Tänk även på att det fortfarande kan finnas lokala avvikelser i våra kommuner huruvida det är möjligt att boka planer eller ej. Så kontrollera med just er kommun innan ni planerar en match.

I övrigt så gäller samma riktlinjer som tidigare, att komma ombytt till matchen, inte använda omklädningsrum, resa till och från matchen individuellt, inga handskakningar med motståndare och domare, inte dela vattenflaska med någon annan. Läs nuvarande restriktioner och riktlinjer  på SvFF hemsida- https://www.svenskfotboll.se/nyheter/serier/2020/3/riktlinjer-med-anledning-av-coronautbrottet/

Likaså när det gäller publik på matcherna så är det fortfarande åtta personer som gäller och det är arrangerande förening som ansvarar att detta följs. VFF rekommenderar fortsatt att matcherna spelas utan publik. Personer som behövs för att matchen ska kunna genomföras räknas inte som publik dvs spelare, domare, tränare och matchvärdar.

Ny Info ang barn och ungdomsmatcher gällande 28April
2021-04-28 16:55

Hej,

Ett förtydligande kring de nya restriktionerna som kom idag den 28/4-2021 från Folkhälsomyndigheten och VFF.

Info ang barn och ungdomsmatcher

28 april 2021, 16:08

Information om ungdomsmatcher:

den 28 april kom Folkhälsomyndigheten med följande positiva besked gällande:

För barn födda 2002 eller senare gäller att enstaka matcher eller tävlingar får genomföras utomhus.

Med enstaka match eller tävling avses för lagidrotter maximalt en match eller en endagstävling per lag och vecka och att matchen eller tävlingen genomförs lokalt eller annars med ett begränsat resande.

Detta är givetvis mycket glädjande MEN samtidigt gick idag VG-regionens smittskydd ut med att de förlänger sina restriktioner till den 16 maj. Innan vi kan lämna några besked hur det blir med våra serier/träningsmatcher så måste vi diskutera dessa nya direktivs påverkan på vårt distrikt.

Vi kommer att lämna fortlöpande information kring hur matchverksamheten kan bedrivas.

Vänliga hälsningar,

Filip Nyman