Intersport

2024-07-01 13:20

Kronängs IF personal har semester från 5juli till 9augusti

Frågor under denna tid skickas på info@kronangsif.se

Men kan ta lite längre svarstid på grund av att mailen under semestern kollas sporadiskt

Sommarhälsningar

Kronängs IF

Glad sommar
2024-06-19 09:08

Styrelsen i Kronäng vill rikta ett varmt tack till personal, tränare, ledare, spelare och föräldrar för en fantastisk vårsäsong!

Tack till våra dedikerade tränare och ledare som investerar tid och engagemang i att utveckla Kronäng och göra varje spelare bättre, både på och utanför planen. Ert arbete är ovärderligt! Ett stort tack till alla spelare som skapar liv och rörelse på Kronäng. Ni bär våra svartvita färger med stolthet och representerar föreningen med hjärta och kamratskap.

Vi vill också uttrycka vår djupa tacksamhet till alla föräldrar som ställer upp och hjälper till i kiosken, skjutsar till träningar och matcher samt stöttar våra spelare i både med- och motgång. Ni är guld värda och bidrar på ett ovärderligt sätt till klubben.

Och sist, men absolut inte minst, vill vi även tacka vår duktiga personal som alltid gör sitt yttersta för att få allt kring klubben att fungera. Ni är ovärderliga!

Vi är en otroligt stolt styrelse som tackar för ert förtroende och önskar er alla en underbar sommar!

Veckans matcher vecka 22
2024-05-27 16:54