Vägen Kronäng Arena ner till Kronängsskolan är fortfarande stängt fram till 24 februari 2023
2023-01-27 10:14

OBS!

Vägen mellan Kronäng Arena ner till Kronängsskolan är fortfarande stängt

fram till 24 februari 2023

2023-01-24 09:11

Ni i åldern 15 – 20år välkomna att anmäla er om ni vill hjälpa till som ungdomsledare i lag där det finns behov.

Vi letar efter 4-6st killar och tjejer som är intresserade av att hjälpa till att träna och leda lag.

Ni kommer inte vara ensamma utan vara med som ett stöd och en hjälp med träningar etcetera Givetvis vara med att ta ansvar och vara intresserade av att lära sig mer inom fotboll, träning och ledarskap.

I februari kommer vi ha ett informationsmöte för er ungdomsledare men passa på att anmäl er redan nu!

Sista datum för anmälning: 14/2–2023

Anmälan görs på info@kronangsif.se

Chans att söka Sommarjobb eller Ferie arbetare i Borås Stad 2023
2023-01-19 15:31

Här kommer en länk till Borås Stad

Här nedan kommer information

Feriearbete för unga

Borås Stad erbjuder sedan många år tillbaka ungdomar i gymnasieåldern feriearbete eller bli ferieentreprenör under sommaren.

Du som är född 2005–2007 och folkbokförd i Borås Stad kan söka feriearbete 2023. Du får arbetslivserfarenhet och tjänar samtidigt dina egna pengar. Ansökningsperioden för 2023 startar vecka 7.

•   Sommarjobb
  • Som vikarie hos oss får du en sommar full av mening. Räkna med utmaningar men också med skratt, härliga möten och grymma kollegor!

Vi söker semestervikarier till
  • Bra att veta om att sommarjobba hos oss
    • Du behöver vara minst 18 år.
    • För att känna dig trygg när du börjar arbeta får du introduktion och utbildning som sker på arbetstid.
    • Vilken lön du får beror på utbildning och erfarenhet.

Du har möjlighet att tjäna extra pengar beroende på hur länge och var du sommarjobbar:

• Om du kan arbeta under åtta veckor i sommar, tjänar du 3000 kronor extra.
    • Du kan tjäna ytterligare 3000 kronor, alltså totalt 6000 kronor extra, om du arbetar under åtta veckor inom äldreomsorgen i ett ytterområde (utanför stadskärnan) eller inom funktionshinderverksamheten på några av våra autismenheter eller med vissa av våra personlig assistans-ärenden.
God Jul o Gott Nytt År
2022-12-22 14:03
God Jul o Gott Nytt År

Kronängs IF

vill ta tillfället i akt att önska våra spelare, ledare, funktionärer,styrelsemedlemmar,personal,föräldrar, samarbetspartners,Kronängs IF medlemmar

Borås Stad ,RF-SISU,Västergötland Fotbolls Förbund,domare och övriga föreningar i Västergötland o alla deltagande lag i Kronäng Arena Cup 2022

En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Med Vänliga Julhälsningar