Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2017 spelar vårt C-lag i "Utveckling B Borås"
Vårt C-lag Seriesegrare första gången på 20 år
2017-10-23 13:39

”Vårt C-lag Seriesegrare första gången på 20 år”

 

Det har pratats många år om att starta upp ett C-lag i Kronäng, men i november 2016 togs ett beslut att starta igång. Vi började med några trevande träningar i vårvintermörkret, där ett fåtal orkade vara med, till att idag ha en trupp som skulle räcka till två lag.

 

Under 2017 spelade laget i serien Utveckling B Borås. Laget har mesta dels bestått av gamla lirare från vårt A-lag, men stöttats med en och annan junior. Några matcher hade vi fyra årtionden på planen samtidigt, tala om styrka och gemenskap.

Den viktigaste målsättningen för året, var att ha roligt på plan, samtidigt som man vill vinna så många matcher som möjligt. Ribban höjdes alltefter vinsterna infann sig, och det slutade inte bättre än att vi gick ”Obesegrade” genom serien.

Killarna i truppen ställde verkligen upp, och gjorde säsongen till en fantastisk upplevelse där många roliga skratt kommer att leva kvar.

 

Ett stort tack till alla Er som varit med och bidragit till Seriesegern!

 

Coacherna Thomas o Daniel


ETT STORT GRATTIS även från Kronängs If


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kronängs IF startsida, 19/06 09:08 
Kronängs IF startsida, 03/06 16:03 
Kronängs IF startsida, 27/05 16:54 
 
Sponsorer