C-Z Sport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vad är ett Kronängshjärta?

Kronängshjärta ska vara en mötesplats för Kronängare, både herrar och damer som väljer att stanna kvar efter avslutad spelar- eller ledartid eller återvända efter att man gjort annat i livet.  Det finns ofta en stor saknad efter social eller fysisk gemenskap och det kamratskap man haft med sina jämnåriga under några eller kanske väldigt många år. Man möter någon tidigare Kronängare  på stan och hejar och känner då att man har många gemensamma minnen. Man kanske träffas på gym eller något sportevenemang och känner att man saknar något av det ”gamla”.

 

 

 

Har man inom sin kamratkrets eller åldersgrupp i Kronäng några som vill vara med och bibehålla kontakt och nätverk så väljer man aktivitet eller hakar på en redan befintlig grupp. En grupp som kan starta direkt kan ju vara Boule då den sektionen nyligen funnits inom föreningen och anläggning finns. Likaså med kommande gymanläggning och intilliggande frisbeegolfbana.

 

Det finns redan idag en grupp som spelar golf. Den består av cirka 20 gamla Kronängare som är födda ca 1950-1970. De spelade ihop under många år. Flera har Kronäng som sin moderförening och några har kommit till klubben från andra föreningar. Man har haft lite sporadisk kontakt med varandra under åren och 3 personer började för ca 10 år sedan att träffas och spela golf. Året därpå var man 5, därefter 8 osv. Detta har fortsatt och förra året var man 18 stycken på listan av vilka 14 var med på en golftävling med övernattning och gemensam aktivitet på kvällen. Man har fortfarande sista lördagen i augusti som helig och årets happening.

Flera personer har nu uppnått pensionsålder och träffas regelbundet för golf och lunch. De flesta bor i Borås eller i dess närhet.

 

Låter detta intressant? Då hör du av dig till Ronny 070-591 41 14  eller Glenn 070-081 68 17

 

 

 

 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Kronängs IF startsida, 21/08 10:18 
Kronängs IF startsida, 07/07 13:21 
Kronängs IF startsida, 01/06 09:27 
Kronängs IF startsida, 22/05 16:38 
 
Sponsorer