C-Z Sport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Kronängs Herrlag

 

Till säsongen 2022 har U-laget och junior-laget gått samman och bildar nu, tillsammans med en del rutinerade seniorspelare, en stor och flitig träningsgrupp med ett snitt på omkring 30 spelare på träningarna. 

 

En betydande stor andel av seniortruppen är därmed spelare som har spelat i Kronängs IF sedan barnsben - något som lyser igenom både på träningar och matcher där vi får se spelare som brinner för klubbmärket. 

 

Mängden spelare gör att Kronängs IF förutom ett A-lag i division fem södra, kan ställa upp med ett U-lag och C-lag - båda i herrar utveckling B. 

 

Kaptenen som leder skutan framåt heter Sanel Duzel och har till sin hjälp de spelande tränarna Lucas Nyman och Oskar "Ogge" Pettersson samt den oefterhärmlige profilen Ale Ceric. 

Länghems IF – Kronängs IF: Vändningen som kännetecknade hela vårsäsongen!
2022-07-10 12:44

 

Det är så många som tror att fotboll handlar om att springa runt och jaga efter en boll.

 

I mångt och mycket stämmer det ju faktiskt med tanke på att en fotbollsspelare i genomsnitt inte har bollen mer än max ett par minuter per match.

 

Men det är ju inte för att göra slut på sina lungor man ägnar så mycket tid åt denna underbara sport – utan på grund av känslorna den har möjlighet att framkalla.

 

Det handlar om en strävan mot att få uppleva den där spontana glädjen som är så svår att beskriva för någon som inte har upplevt den - och som det fanns mängder av när Kronäng under fredagskvällen kunde åka hem från Ingsvallen och tuta för fullt åt efter en blytung seger i sexpoängsmatchen mot Länghem.

 

Första halvlek

 

Kronäng hade initiativet under den första halvtimmen och kom till tillräckligt många ”nästan-lägen” för att kunna ta ledningen.

 

Besart Zeqiri hade ett inspel från vänster i straffområdet som NÄSTAN hamnade framför fötterna på Lucas Nyman vid den bortre stolpen.

 

Arvid Elmgren Kopp löpte sig fram till ett öppet läge till vänster i straffområdet och lyckades NÄSTAN få bollen över den utrustande målvakten.

 

Andreas ”Andy” Hjalmarsson hann NÄSTAN hela vägen fram för att återigen göra mål på en hörna.

 

När utdelningen uteblev växte Länghem in i matchen alltmer och vi fick se en oroande tiominutersperiod där Kronäng blev för långa som lag och hemmalaget kunde skapa tryck mot gästerna mål.

 

Kronäng lyckades få ordning på defensiven under slutet av halvleken och därigenom se till att den förblev mållös.

 

Andra halvlek

 

Domaren hann knapp blåsa i gång den andra halvleken innan Länghem tog ledningen med 1–0.

 

Ett mentalt mycket svårt mål att släppa in och Kronäng behövde åtminstone fem minuter på sig för att återhämta sig från chocken.

 

Därefter började Kronäng hitta tillbaka in i matchen och skapa tryck i form av frisparkar och hörnor.

 

Med lite mer än timmen spelad fick Lucas Nyman i väg en hård och välplacerad frispark som tvingade hemmamålvakten till en jätteräddning. Men på returen fanns Andreas ”Andy” Hjalmarsson där för att raka in det så viktiga 1-1-målet för bortalaget.

 

Målet gav Kronäng förnyad energi och bortalaget gick nu verkligen för ett ledningsmål.

 

Besart Zeqiri lyfte in en frispark som Andreas ”Andy” Hjalmarsson sånär kunde nicka förbi den utrusande målvakten på klassiskt ”Kennet Andersson-manér”, men bollen gick strax över ribban.

 

Besart Zeqiri hade därefter, efter vackert kombinationsspel med Lucas Nyman, ett välplacerat avslut som såg ut att smita in vid den vänstra stolpen, men målvakten hann precis dit med nävarna.

 

Kronäng fortsatte att pumpa på framåt och i den 85:e matchminuten kom det förlösande målet när Lucas Nyman bröt in från höger i straffområdet och vred tillbaka avslutet vid den första stolpen. Avslutet var inte speciellt hårt, men tillräckligt välplacerat för att leta sig in hela vägen förbi mållinjen och 1-2 var ett faktum.

 

Glädjen visste inga gränser, men det återstod fortfarande ett par minuter att håll undan och även om Kronäng lyckades spela av matchen på ett bra sätt skulle hemmalaget, förutom ett par oroande hörnor, få en stor sista möjlighet till kvittering.

 

Men när bollen för en gångs skull gick förbi Jihad Mohamad Jasemalonezi i målet, fanns Andreas ”Andy” Hjalmarsson där som en räddande ängel och lyckades stoppa bollen precis lagom mycket (med ryggen?) för att Jihad skulle hinna tillbaka och fiska upp bollen innan den passerade mållinjen.

 

Domaren blåste kort därpå slutsignalen som förkunnade att Kronäng hade vänt på matchen och fått bästa tänkbara avslutning på vårsäsongen.

 

Sammanfattning

 

Det var länge sedan Kronäng överhuvudtaget släppte in mål och därmed också befann sig i underläge.

 

Så hur skulle spelarna reagera på det tidiga baklängesmålet i den andra halvleken?

 

Svaret blev att de reagerade på ett sätt som var signifikativt för hela vårsäsongen på så vis att de ännu en gång visade upp vilket starkt kollektiv de har vuxit samman till.

 

Förra säsongen hade målet inneburit ridå ner och att matchen var över – för Kronängs IF 2022 finns de ingenting som är över förrän domaren blåser av matchen.

 

Det finns en så enorm stark vilja och tilltro till vad de håller på med därute på planen att de, med en beundransvärd vinnarattityd, gav sig själva chansen till en vändning - och tog den.

 

Det är endast med den typen av mentalitet man kan få förmånen att uppleva fotbollens och idrottens absoluta höjdpunkter i form av sena avgöranden.

 

I och med att segerbollen rullade så pass långsamt in i mål, hann en total tystnad infinna sig innan den där totala euforin utbröt.

 

Ett antal sekunder under vilka man inte vet vilken dag det är, hur mycket klockan är eller vart man befinner sig.

 

Gemenskapen efteråt när glädjen skriks ut, Kronängssången sjungs på högsta volym och det bankas i väggar och dörrar innan alla åker därifrån med tutande bilar och tre poäng i bagaget, är också ett tillstånd som är svårt att begripa för alla som tror att fotboll handlar om att springa runt och jaga efter en boll.

 

//Henrik Johansson

 

Matchens…

 

…Förstasupportrar

 

Våra charmiga kompisar från 09/10-laget, Ali Sheikh Mohammad och Jamil Sheikh Mohammad, som båda två följde med till Länghem för att stötta laget och trots att de var ”lediga” tjänstgjorde som bollkallar under perioden i andra halvlek när Kronäng jagade mål.

 

När Kronäng väl hade tagit ledningen avbröt de jobbet och kom tillbaka till bänken. En ren slump, eller hur Sanel? 😊.

 

…Respekt

 

Planskötaren på Ingsvallen som har skött planen i 40 år och behandlar den som att den vore hans eget barn.

 

…Matchvinnarduo

 

Lucas Nyman (ett mål och en assist, i form av frisparken) och Andreas ”Andy” Hjalmarsson (ett mål och en räddning strax före mållinjen) som båda dessutom är föredömen vad gäller det hårda jobbet och den ”aldrig-ge-upp-mentalitet” som kännetecknar det här laget numera.  

 

…Tack för gästspelet!

 

Säger vi till Mael Le Noane som nu återvänder till Frankrike med den fina förstatouchen och blicken för spelet som har varit så sevärd i de senaste matcherna.

 

…På återseende ”tryhard”!

 

Mittfältsdynamon Edvin Sundström som knappt har fått smaka på Ales populära ”jordnöttsbuffé” eftersom han har lika svårt att hitta till avbytarbänken som undertecknad till Byblos…

 

Sedan Edvin anslöt till Kronäng 2019 har han varit med och höjt kravribban i juniorlaget till nya höjder samt visat vägen in och öppnat upp dörren till seniorlaget för både sig själv och andra.

 

Beskrivs av de andra juniorerna ofta som en ”tryhard”, vilket inte är helt obefogat med tanke på att han inte ens klarar av att hålla igen på en 09/10-träning – titta bara på det här klippet :

 

https://youtu.be/qEWHPLUx41Q

 

”Tryhard” är ett ord som kan ha en negativ klang, men som i Edvins fall har tagit honom hela vägen över Atlanten.

 

Stort lycka till Edvin – vi både hoppas och tror på ett återseende!

 

Startelva

 

Jihad Mohamad Jasemalonezi

 

Sami Helisten – Andreas ”Andy” Hjalmarsson – Carl Eriksson – Edvin Jonsson

 

Arvid Elmgren Kopp – Mael Le Noane – Edvin Sundström – Lucas Nyman  

 

Besart Zeqiri (c) – Oskar ”Ogge” Pettersson

 

Ersättare

 

Hannes Andersson, Reza Ghafori, Magomed Zakriev, Vilgot Gunnarsson, Wile Lindqvist, José Vasquez Rodriguez, Adnan Sheikh Mohammad.

Kronängs IF – Tvärred/Vegby FC: ”Minst tre poäng”
2022-06-25 13:29

 

Kvällen före den ljusaste dagen på året tog Kronäng emot serieledande Tvärred/Vegby hemma på Kronäng Arena.

 

Det finns ju framför allt två odödliga klassiker när det kommer till svensk fotboll och midsommar.  

 

1. Glenn Hyséns citat efter Sveriges fiasko-uttåg ur fotbolls-VM i Italien 1990 där han kort och koncist konstaterade att:

 

”Det här var ju *****, men nu kan man bli dyngrak på midsommar i alla fall.”

 

2. Fyra år senare när Sverige slog Ryssland med 3-1 i fotbolls-VM i USA och Arne Hegerfors utbrast:

 

”Nu firar vi midsommar i Pontiac Silverdome!”

 

Midsommar och fotboll skulle återigen bli en njutbar kombination – åtminstone för alla Kronängare som var på plats denna varma sommarkväll.

 

Första halvlek

 

Kronäng inledde matchen med en hög press som var intensiv, synkroniserad och lagom aggressiv för att gång på gång störa rytmen i gästernas anfallsspel.

 

Efter en något tveksam inledning började Kronäng även hitta vägar ur sina motståndares motsvarande press genom att med ett par korta passningar locka upp sina motståndare för att därefter hitta in i ytorna som därmed uppstod bakom.

 

Lagkapten Oskar ”Ogge” Pettersson stod för en högklassig mottagning och vändning i ett och samma moment när han tog sig förbi till höger i straffområdet och skickade in bollen till Lucas Nyman som sånär kunde ge hemmalaget en tidig ledning.

 

David Stolt skickade in en utmärkt inåtskruvad frispark på en helt fri yta i straffområdet dit Andreas ”Andy” Hjalmarsson kom löpande och sånär kunde göra mål för andra matchen i rad – något som uppskattningsvis inte har hänt sedan Göran Persson var statsminister.

 

Nästa Kronängschans var också den allra klaraste när Lucas Nyman löpte sig fri, men blev uppenbart störd av försvararen i avslutsmomentet och målet uteblev. Frågan är vad domaren hade dömt i den situationen om Lucas hade ramlat i stället för att ärligt nog fortsätta spela?

 

I den 30:e matchminuten stod Semir Todorovac sedan för en individuell prestation utöver det vanliga.

 

Från sin vänsterbacksposition tog han fart med bollen.

 

Förbi en motståndare.

 

Förbi två motståndare.

 

Förbi tre motståndare.

 

Det kan ha varit ytterligare någon på vägen fram (hade ingen kulram att tillgå och allt gick så snabbt).

 

Medan motståndarna stod kvar och funderade på om de skulle ha senap eller ketchup, passade Semir på att avlossa ett stenhårt, distinkt avslut från långt håll via ribban och in i mål.

 

Ett overkligt vackert fotbollsmål som innebar 1-0 och skapade en riktig känsloexplosion under vilken det gick att se i spelarnas ögon att de hade fått vara med och uppleva ett ledningsmål utöver det vanliga.

 

Ett ledningsmål som stod sig havleken ut. 

 

Andra halvlek

 

Ett Tvärred/Vegby i underläge skulle givetvis behöva kliva ännu högre under den andra halvleken.

 

Men Kronäng var fortsatt lugna och behärskade i passningsspelet på ett sätt som innebar att man dels kunde vila med bollen och att man dessutom kunde fortsätta skapa lägen framåt.

 

Kronängs presspel var fortsatt så välsynkroniserat och aggressivt att gästerna hade svårt att hitta några andra vägar fram än att söka den längre bollen in bakom backlinjen.

 

Men hemmabacklinjen uppträdde så noggrant, följsamt och behärskat att det i stort sett aldrig kändes farligt.  

 

Det var framförallt på hörnor och frisparkar utifrån bortalaget var uppe och hotade, men Jihad Mohamad Jasemalonezi i målet var på tårna i den här matchen.

 

Med drygt 25 minuter kvar att spela lirkade den finurlige Dino Ratkovic fram bollen mot Lucas Nyman som först inte fick tag på den, men återvann den och drev in centralt strax utanför straffområdet för att skaffa sig ett jätteläge. Lucas såg att målvakten stod långt ut och avslutade högt, rakt upp i nättaket - ytterligare ett vackert fotbollsmål som innebar 2-0 för hemmalaget.

 

Det målet hade, trots sin skönhet, bleknat rejält i jämförelse med det vi höll på att få bevittna kort därpå.

 

Dino Ratkovic (?) skickade in ett inlägg från höger till Lucas Nyman som uppenbarligen har en högerfot också med vilken han på direktvolley vred i väg ett avslut som med stor sannolikhet hade letat sig rakt upp i det vänstra krysset.

 

Det är ingen överdrift att beskriva målvaktens räddning som att den var av europeisk toppklass, så det är ju i den lådan vi hade fått leda efter en passande målbeskrivning om bollen hade fått fortsätta i den bana den hade tänkt sig.

 

Nåja, fotbollsgudarna tyckte väl att det räckte med drömmål på Kronäng Arena den här kvällen när Kronäng imponerande stort på alla plan och tog en odiskutabel seger mot en svår motståndare.

 

Sammanfattning

 

Det här blev en mycket sevärd fotbollsmatch mellan två lag som, trots hettan på Kronäng Arena, ville pressa högt.

 

Defensivt var Kronäng uppe på samma höga nivå av noggrannhet, lojalitet och kompromisslöshet som i de minnesvärda insatserna mot Dalstorp och Kinna tidigare i våras.

 

Vad som fick den här insatsen att sticka ut, jämfört med någon annan den här säsongen, var att Kronäng lyckades hitta en utmärkt balans mellan aggressivitet och lugn i såväl det defensiva som det offensiva spelet.

 

Kronäng var ruskigt aggressiva på motståndarnas planhalva och runt mittplan, men över lag sansade och behärskade runtomkring eget straffområde där man fokuserade på att ligga rätt i position och inte gå bort sig.

 

I anfallsspelet var passningskvalitén på en nivå som innebar att Kronäng kunde tillåta sig att vila med bollen och metodiskt vända på spelet för att attackera på de ytor som öppnades upp.

 

Det tålmodiga passningsspelet varierades med den tidiga, raka bollen upp längs kanten, vilket skapade dynamik i anfallsspelet som var sevärt, vägvinnande och effektivt.

 

Vad vi framför allt fick se den här kvällen (och som vi även hade sett tendenser av under de senaste två matcherna) var ett mer framfusigt Kronäng som vågade kliva på mer och som i takt med hur väl det fungerade spelmässigt såg ut att njuta av varje minut tillsammans på planen.

 

Känslan efteråt var att segern var mer än bara en seger då Kronängs insats var inspirerande på så många olika sätt - något som inte minst märktes på våra duktiga bollpojkar som lämnade planen efteråt med breda leenden och fyllda av intryck från matchen.

 

Det här måste väl ändå vara precis vad vår mysfarbror Ale Ceric hela tiden har syftat på när han har efterfrågat ”minst tre poäng”?

 

//Henrik Johansson

 

Matchens…

 

…Philip Lahm

 

Semirs ledningsmål var så spektakulärt att det minuterna efteråt var svårt att förstå inse att det faktiskt hade hänt.

 

Som Vilgot mycket riktigt konstaterade från bänken är den här typen av mål inte särskilt vanliga så det var svårt att omedelbart hitta någon motsvarighet oavsett nivå.

 

Vad som spontant dök upp ur minnet var Philip Lahms mål mot Costa Rica i öppningsmatchen av fotbolls-VM i Tyskland 2006.

 

Men det är mer för att han som vänsterback bröt in och avslutade med högerfoten, än att målet i sig var särskilt likt.

 

Visst att Lahms avslut gick upp i krysset – men Semirs avslut var ju från längre håll, samtidigt som han fick göra mer på egen hand fram till avslutet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PabsSYHoQ-s

 

Startelva

 

Jihad Mohamad Jasemalonezi

 

Sami Helisten – Andreas ”Andy” Hjalmarsson – Carl Eriksson – Semir Todorovac

 

Dino Ratkovic – Mael Le Noane – Edvin Sundström – David Stolt  

 

Lucas Nyman – Oskar ”Ogge” Pettersson (c)

 

Ersättare

 

Hannes Andersson, Abdihakin Muhummed, Reza Ghafori, Marwin Skoglund, Magomed Zakriev, Vilgot Gunnarsson.

Bollebygds SK – Kronängs IF: ”Det finns inga järnvägar till framgång”
2022-06-05 21:41

 

Lugn bara.

 

Ha tålamod.

 

Vi kommer till själva matchen.

 

Men vi måste börja med att analysera Björnskogsvallen.

 

Såhär.

 

Att bara låta den passera som vilken annan anläggning som helst - det vore slarvigt och direkt ansvarslöst.

 

Vad är det då som får Björnskogsvallen att frambringa så starka känslor hos en fotbollsromantiker?

 

Vad är det den har?

 

Smal infart igenom ett bostadsområde.

 

Skog runt omkring.

 

En läktare som är så pass till åren att den säkerligen inte får rivas på grund av av K-märkning

 

Gamla hederliga högtalare med ett tillräckligt dåligt och skraltigt ljud – där endast EN av tre fungerar (viktigt!).

 

Trånga omklädningsrum som skapar en klaustrofobisk känsla och som skulle få uppsättningen av en skylt för fornminnen i området att kännas befogad.

 

Kiosken med de där träluckorna har vi sedan tidigare berört – så vi behöver inte gå in djupare på dem.

 

En välskött naturgräsplan.

 

Avbytarbås i trä.

 

En analog matchklocka som behöver vridas tillbaka i halvtid.

 

Framför allt.

 

En resultattavla med bokstäverna A till E som sitter uppe i ett torn med en inte alltför tillförlitlig trappa upp.

 

Vår gode vän David Stolt (mest nyfiken i Sverige?) fick sig minst sagt en aha-upplevelse när han fick förklarat för sig att bokstäverna tidigare var till för resultatrapportering från andra matcher.

 

På den tiden ringde den stationära telefonen och så fick den mest trovärdiga människan i föreningen (?) ta kliven bort för att hänga upp rätt siffra på rätt match.

 

Alla höll tummarna för att han skulle hinna fram innan nästa telefonsamtal ljöd och att han inte skulle falla ihop på vägen.  

 

Så satt man där med sitt programblad och undrade vilken match han skulle hänga upp skylten på.

 

En spänning som många gånger trumfade det som skedde ute på planen.

 

Det var nästan tur att denna saknade resultatrapportering inte var i gång på Björnskogsvallen längre för det hade kunnat bli för mycket.

 

Visst ja, det spelades ju en fotbollsmatch där den här fredagskvällen också där ett ungt och oprövat Kronäng stod för en insats som borde ha räckt till minst en poäng.

 

Första halvlek

 

Kronäng inledde starkt defensivt och skapade dessutom ett par halvchanser framåt.

 

Kvicke Felix Hultman var, i obalans, en hårsmån ifrån att stöta in en boll från nära håll i inledningen. Men avslutet tog i burgaveln.

 

I stället ledde lite slarv i uppspelsfasen till att hemmalaget Bollebygd kunde ta ledningen med 1-0 efter tjugo minuters spel, vilket kändes onödigt med tanke på hur bra koll Kronäng hade haft defensivt så långt.

 

Kronäng skulle dock komma tillbaka.

 

Men inte i sekvensen när Felix Hultman sprang till sig ett friläge, då avlutet gick rakt på och i passande höjd för målvakten. 

 

Kvitteringsmålet kom istället när Mael Le Noane lyfte in en boll i straffområdet till Lucas Nyman som (mycket skickligt) plockade ner och vred tillbaka avslutet i första hörnet fram till 1-1, vilket var ställningen i halvtid.

 

Andra halvlek

 

Den andra halvleken inleddes med att Bollebygd alltför för enkelt, fick spela sig igenom, sätta dit 2-1 och därigenom skapade en ny uppförsbacke för bortalaget att ta sig upp för.

 

Men Kronäng var långt ifrån ett slaget lag – då spelarna kände att det fanns goda möjligheter att skapa något framåt och bortalaget lyckades gneta sig till ett flertal stora chanser för kvittering.

 

Den ständigt ettriga Reza Ghafori vek in från högerkanten och skickade iväg ett avslut - som påminde om det Dejan Kulusevski avfyrade mot Slovenien i Ljubljana kvällen före och tvingade Jan Oblak till en världsklassräddning – men bollen tog retfullt i stolpens insida.

 

Ahmed Baker tog sig faktiskt sedan till ett liknande läge till höger i straffområdet – som Dejan Kulusevski när han kvällen före stänkte dit bollen i mål över huvudet på Jan Oblak. Tyvärr fick vi inte se någon favorit i repris den här kvällen, men det hade varit något.

 

Sista och bästa chansen kom under slutminuterna när Ahmed Baker tog sig in till vänster i straffområdet och skickade in bollen mot den bortre stolpen. Felix Hultman kom löpandes dit, men fick (upphakad av försvararen?) ingen träff på bollen och kvitteringsmålet uteblev.

 

Sammanfattning

 

Kronäng försvarade lågt och tillräckligt bra mot ett hemmalag som hade svårt att få igång något vägvinnande anfallsspel.

 

Känslan var att omställningarna mycket väl skulle kunna resultera i ett par mål framåt – så Kronäng lyckades få matchen dit de ville.

 

Dock blev det, på ett smärtsamt sätt, tydligt den här kvällen att det räcker med att tappa fokus i några enstaka moment för att bli straffade.

 

Visst, Bollebygd hade mest boll, men sett till antalet klara målchanser borde Kronäng ha fått med sig minst en poäng från den här matchen.

 

Det hade till och med kunnat bli tre.

 

Ett gott betyg till truppbredden får man säga med tanke på hur många spelare som var borta samtidigt och att det var ett yngre och mindre samspelt lag än vanligt som Kronäng ställde på benen den här kvällen.

 

Matchen var någonstans en påminnelse om att vägen ur den här tuffa perioden är ”back to basics” – tillbaka till grunderna med noggrannhet i försvarsspelet från första till sista matchminut och se till att utnyttja lägena som ofrånkomligen kommer att dyka upp om hela laget jobbar på rätt sätt.

 

Karaktären Gustav Svensson i den oefterhärmliga TV-serien ”Svensson Svensson” har stått för många sköna citat.

 

Exempelvis kunde han inte förstå var det var för vits med att ha växlar på en cykel.

 

”Vill man cykla fortare så trampar man hårdare – svårare än så är det inte”, tyckte han.

 

För Kronängs del finns det ingen möjlighet att köpa in en ny cykel med femtio växlar (som PSG hade gjort) för att vända den negativa trenden.  

 

”Det finns inga järnvägar till framgång”, som sportgrodornas fader Rolf Zetterlund fick ur sig en gång i tiden.

 

Det enda sättet för Kronäng att ta sig ur uppförsbacken är att fortsätta trampa oavsett motvind och regn på snedden – och fredagens match var ett steg i rätt riktning.

 

Det handlar om att på både träningar och matcher, från första till sista minut, aldrig slappna av, vara noggranna med detaljer, aldrig vara nöjda och ta de där extra löpmeterna som kan göra skillnaden och få pendeln att svänga tillbaka och bollen att gå stolpe in igen.

 

Det finns visst ett ord som sammanfattar allt det där.

 

Alla som kan lista ut vilket får en Piggelin.

 

//Henrik Johansson

 

Matchens…

 

…Dino-trick

 

Allas vår nötberoende vän Ale Ceric försökte förtvivlat få tag på sina nötter inför avsparken.

 

När han insåg att kioskens utbud inte täckte detta grundläggande behov blev han inte ilsken utan snarare besviken och lite lagom deppig.

 

Det var då Dino Ratkovic från ingenstans körde det gamla ”fiska-upp-jordnötterna-ur-ena-fickan-tricket” och därigenom såg till att matchen kunde blåsas igång.  

 

…Ketchupeffekt på gång?

 

Unge Felix Hultman löpte sig till tillräckligt med lägen för att göra tre mål den här kvällen – vilket han hade gjort ”en vanlig dag på jobbet”.

 

Att som anfallare inte gömma sig utan fortsätta löpa och ta sig till lägen även om de första inte resulterar, är en mycket bra egenskap och det som gör att man undrar om det inte kan vara en ketchupeffekt på gång här. Fortsätt bara Felix - det kommer!

 

Startelva

 

Jihad Mohamad Jasemalonezi

 

Simon Axelsson Willman – Andreas ”Andy” Hjalmarsson – Oskar ”Ogge” Pettersson (c) – Edvin Jonsson

 

Reza Ghafori - Mael Le Noane - Marwin Skoglund – Adnan Sheikh Mohamed

 

Lucas Nyman – Felix Hultman

 

Ersättare

 

Abdihakin Muhummed, Ahmed Baker, Wile Lindqvist, Fredrik Johannesson, Magomed Zakriev.

Kommande matcher
Spelade matcher
Mån 8/8 19:00
Fre 8/7 19:00
1 - 2  
Tor 30/6 19:00
0 - 2  
Tor 23/6 19:00
2 - 0  
Fre 17/6 19:00
0 - 3  
Sön 12/6 17:30
2 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kronängs IF startsida, 04/07 11:51 
Kronängs IF startsida, 30/06 09:08 
Kronängs IF startsida, 29/06 14:53 
Kronängs IF startsida, 02/06 10:43 
Kronängs IF startsida, 18/05 14:29 
 
Sponsorer