Medlemsavgifter 2021

Träningsavgift 400 kr 700 kr 800 kr 1100 kr

Summa 500 kr 800 kr 900 kr 1200 kr

STÖDMEDLEM

Vi är också tacksamma för alla som vill bli stödmedlemmar i föreningen, till exempel föräldrar och andra närstående. Avgiften för att vara stödmedlem är 100 kr/år.

BETALNING

För att få spela och träna i Kronängs IF ska medlems- och träningsavgifterna vara inbetalda senast 30 April varje år.Delbetalningar kontakta ledare eller kansli  Först då gäller Svenska Fotbollförbundets licensförsäkring fullt ut.  Inbetalningskortet är ett OCR nummer som används vid inbetalning eller fritextfältet vid betalning via internetbank med spelarens namn, personnummer.

Bankgironummer: 423-1593

Betala med Swish

Du som har en smartphone kan också betala medlems- och träningsavgift via tjänsten Swish, om du har  Swish app installerad. Skriv bara in Kronängs nummer (1230927871) och summan som ska betalas. OBS! Glöm inte att i fältet för meddelande uppge namn, personnummer och vilket lag det gäller vid inbetalning av årets avgifter.

• Medlemskapets innehåll:
    Träning & match på våra anläggningar varje vecka i ca 45 veckor/år
    Försäkring vid match/träning
    Rabatt på utvalda produkter
    Möjlighet att få erbjudande/rabatter från våra partners

• Medlemsavgiften bidrar till följande kostnader:
    Kansli (administration, porto m.m.)
    Material bollar, matchtröjor m.m
    Hall- & planhyror
    Tävlingskostnader för seriespel och cuper
    Utbildning av tränare och ledare