ANF Emelie Widar
ANF Charlotte Lotta Almgren
ANF Elin Pettersson

2 vågen: Viktoria Granath, Felicia Nilsson, Emma Andersson, Linnea Sundelin, Stina Berggren.

Detta blev en tuff tillställning där Hus försökte skrämma våra spelare med ett mycket tufft och i vissa fall fult spel. Det misslyckades rejält. De fick skador och vi bollen. Ju längre matchen led desto mer tog vi över händelserna.

1-0 i första halvlek minut 30. Hörna utmärkt slagen av Linn Andersson, skarv av Malin Börjesson och mål av Jennifer Andrén.

2-0 i 55 minuten. Spel på Lotta som lägger ut på Felicia som skjuter och Emma Andersson nickar in returen.

3-0 i 68 minuten. Malin Börjesson till Elina Andersson som snyggt spelar förbi målvakten.

4-0, 75 minuten. Elina Anderson diagonalpass till Elin Pettersson som äntligen får göra mål i året serie..

5-0 i 85 minuten. Elina gör ytterligare en riktigt fin passning in i mitten där Emelie Widar prickar in bollen jämte stolpen.

5 mål liksom förra matchen och åter en hållen nolla!!

Matchens lirare:
- för andra matchen i rad så är Malin Börjesson riktigt tung och bra på mitten och 2 assist.
- Charlotte Lotta Almgren, sliter och jobbar som TARGET player och gör det så bra. Många passningar kommer så rätt ut åt kanterna och snett bakåt, tvingas av planen i slutet med Bruten tå!!.
- Emma Andersson, kommer in efter 30 minuter och spelar anfall och TARGET player när Lotta tvingas lämna i andra. Gör det förlösande 2-0 målet.