ANF Emma Andersson

2:a vågen: Linnea (Sudden) Sundelin, Emelie Widar, Belinda Claesson,  Angelica Björlin och
ExtraMV, Josefine (Jossan) Lundqvist Nilsen.

En rejält varm dag där domaren tar vätskepaus i varje halvlek.

En gedigen insats där vi tar ledningen på frispark ca 30 minuter in i första halvleken. En frispark 35 meter från mål som Linn Andersson drar in över målvakten..

I början av andra gör vårt försvar det enda misstaget i matchen och HUS lyckas lobba vår målvakt snyggt in i bortre krysset. 1-1.

Men vi matar på med bollar mot deras backlinje. Dessutom, i andra halvlek hade de en lågt stående sol i ögonen. Efter en tilltrasslad situation spelades bollen av Emma Andersson ut mot vår yttermittfältare på vänsterkanten, Emma Pettersson, som drar till direkt. Målvakten ser inte bollen och 2-1 i ca 70 minuten.

Därefter kontrollerar vi matchen och i 83 matchminuten får Linn Andersson en chans att avancera och placerar med precision in bollen i krysset från 25 meter. 3-1

Därefter hade vi några halvchanser innan matchen tog slut.

En väl genomförd match av alla.

Matchens lirare: vår nr 3, Viktoria Granath. Fick hoppa runt i backlinjen och har kommit tillbaka efter en elak benhinneinflammation. Kanon!!!

En extra tanke till innermittfältaren Malin Börjersson som spelade mer än halva matchen med värmeblåsor under fötterna.. Aj aj aj.. Men spela gjorde hon.:)