Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kronäng - Holmalund
2024-06-13 20:02

Igår var vi i Alingsås och spelade match mot duktiga Holmalund. Innan matchen pratade vi om att hitta tillbaka till vårt passningsspel, som vi varit så duktiga med under tidigare matcher. 
Vi satte tillsammans upp tre målsättningar:

1. Mål efter hörna (nick eller volley)

2. Tio passningar i rad utan att motståndaren bryter

3. Fem spelvändningar

 

Vi började matchen avvaktande och var lite väl försiktiga. Vi hade lite svårt med underlaget då naturgräs inte riktigt är vad killarna är vana vid. Det tar ett tag innan vi kommer in i matchen och kommer igång med passningsspelet, vilket Holmalund utnyttjar och tar ledningen efter en omställning där vi inte riktigt är på tårna. Sen tar vi tag i matchen och går upp till en 4-1 ledning. Men sen tappar vi allt spel igen och blir alldeles för passiva med både passningar och närkamper. Holmalund kommer in i matchen mer och mer och både kvitterar och tar ledningen. Men vi ger inte upp och fortsätter kämpa på och under matchens sista fem, sex minuter minuter tar Douglas taktpinnen och gör fyra snabba mål så matchen slutar 8-5 till oss. 

Lyckades vi med alla målsättningar? Nästan. Det var bara mål på hörna som saknades. Emil var väldigt nära i slutet på matchen då han, likt den klassiska tyska fotbollsspelaren och supernickaren Oliver Bierhoff, gjorde en riktigt bra nick som nästan letade sig in i mål. 


Nyhetsarkiv
Kronäng - Holmalund2024-06-13 20:02
Ö-Bollen2024-06-13 14:23
 
Sponsorer