Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Ö-Bollen
2024-06-13 14:23

Under helgen 7-9 juni var vi på Öckerö och spelade öbollen. Vi spelade tre matcher på lördagen och tre matcher på söndagen. Men, är det matcherna som är viktiga under en sådan här helg? Nja, inte riktigt. Det är ju framförallt lagsammanhållningen som utvecklas under en sådan här helg. Att få hänga tillsammans hela laget, sova ihop för första gången och umgås från det man vaknar tills dess att man går och lägger sig. 

Det var en fantastisk helg med mycket skratt, många frågor och intensiva dagar. Men vi hade det kul. Fantastiskt kul, faktiskt. Men fotbollen då? Ja, vi spelade tre matcher på lördagen.

Första spelades mot norska Sprint Jeløy. Det här var en riktigt bra fotbollsmatch med mycket fart och fläkt och bra kamp från båda lagen. Vi tog ledningen med 1-0 och 2-1 men orkade inte riktigt hela matchen utan förlorade med 3-2. 

Andra matchen spelades mot IF Väster. Här hamnade vi från början i lite osynk med varandra. Vi vågade inte lika mycket som i första matchen och IF Väster satte hög press mot oss, vilket vi ofta hade svårt att ta oss ur. Matchen slutade 4-2 till IF Väster.

Tredje matchen spelade vi mot Landvetter. Här stod regnet som spön i backen och det var kallt. Men vi kämpade på och vann med 4-1. 

 

Andra dagen spelade vi ytterligare tre matcher. Första matchen var mot ett annat Landvetter-lag och här var vädret verkligen inte med oss. Först blåste det väldigt mycket och sen kom regnet. Och som det regnade. Och haglade. Det regnade från sidorna, nerifrån och uppifrån. Allt på en gång. Trots svårspelad match vann vi med 6-3. 

Andra matchen spelade vi mot Mossens BK. Även här blåste det väldigt mycket och regnade, men vi vann med 4-1. 

Tredje och sista matchen spelades mot Ytterby. Här tittade äntligen solen fram och vi vann med 7-2. 

 

Återigen ett stort tack till allesammans för den här helgen. Tack till alla föräldrar som kom och tittade och stöttade laget och tack till alla som var med och hjälpte till under helgen. 


Nyhetsarkiv
Kronäng - Holmalund2024-06-13 20:02
Ö-Bollen2024-06-13 14:23
 
Sponsorer