Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kronängs IF - IF Elfsborg
2024-06-03 11:28

I fredags spelade vi match igen och för motståndet stod duktiga Elfsborg för. 

Innan matchen hade vi tre målsättningar:

1. Göra 10 passningar i rad utan att motståndaren bryter bollen 

2. Göra mål på nick eller volley

3. Ha roligt!

 

Vi började matchen väldigt bra och satte bra press på Elfsborg. Vi vågade spela vårt spel och hade bra passningsspel vilket gjorde att vi snabbt kunde gå upp till en 3-0 ledning. Men precis som i tidigare matcher blir vi lite väl avslappnade när vi gjort mål så efter 10 minuter kom Elfsborg in i matchen rejält och utmanade oss ordentligt! De hade många duktiga spelare som tog sig förbi och hittade fram med farliga passningar. Det tog enda in i andra halvan av period två innan vi hittade tillbaka till vårt spel igen och vågade låta ”bollen göra jobbet”, med andra ord att vi hittade tillbaka med passningsspelet istället för att tänka att alla skulle framåt och försöka göra mål. 

Matchen slutade tillslut 9-5 i vår favör. Vi lyckades med två målsättningar; ha roligt och göra mål på nick. Tyvärr kom vi inte upp till tio passningar i rad. Nu laddar vi om till vår första cup, Öbollen, som spelas till helgen med många härliga matcher!


Nyhetsarkiv
Kronäng - Holmalund2024-06-13 20:02
Ö-Bollen2024-06-13 14:23
 
Sponsorer