Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kronängs IF - Alingsås IF FF
2024-05-12 20:45

På ett soldränkt Kronäng arena spelade vi idag årets andra seriematch. Denna gång var det duktiga Alingsås IF FF som kom besök och matchen bjöd på en bra kamp med många fina passningar, dribblingar och dessutom flera fina mål. Innan matchen bestämde grabbarna tre målsättningar med matchen:

1. Tre spelvändningar

2. Tre mål

3. Ha kul och vara bra medspelare och motståndare. 

 

Men matchen började lite försiktigt där inget av lagen riktigt vågade ta tag i taktpinnen. Spelet gick lite fram och tillbaka, men efter cirka tio minuter kom vi in i matchen och började få ordning på spelet. Vi kom igång med spelvändningarna och flera fina uppspel.
Att vända spelet är något vi pratat mycket om hela vintern; att våga börja om och spela runt bollen istället för att alltid gå på attack. Det här gjorde vi fantastisk bra flera gånger under hela matchen och efter bara tio minuter hade vi tappat räkningen på antalet spelvändningar vi gjort.


Något annat som stod ut lite extra under matchen var  alla fina uppspel från backarna. Dessa uppspel resulterade i många fina anfall, målchanser och även mål. Detta visar verkligen hur viktiga backarna är i anfallsspelet. 

 

Efter matchen tyckte alla grabbar att de tre olika målsättningarna blev uppnådda, vilket de verkligen blev. Nu ser vi fram emot en ny vecka med träningar och så match till helgen igen!

Slutresultatet blev 11-5 till Kronäng och dagens målskyttar var:

1-0 Antonio

2-0 Douglas

3-2 Douglas 

4-2 Andrija

5-2 Emilis

6-2 Seraj

7-4 Douglas

8-4 Antonio

9-5 Antonio 

10-5 Emilis

11-5 Douglas 

 


Nyhetsarkiv
 
Sponsorer