Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Gerdskens Bk - Kronängs IF
2024-04-28 12:45

Äntligen dags för säsongspremiär! Årets första match stod duktiga Gerdskens BK, hemmahörande i Alingsås, för.

 

Innan matchen satte laget upp tre målsättningar:

1. Fem spelvändningar

2. Fem mål

3. Mål på hörna

 

Vi inledde de första tio minuterna väldigt piggt och hade bra passningsspel där vi lyckades rulla runt och spela oss till flera fina lägen. Detta resulterade i att vi gick upp till en snabb 3-0 ledning där Antonio stod för alla målen, varav det tredje var en hörna han slog direkt in i mål!

Gerdsken vaknade till liv och satte hög press på oss vilket gjorde att vi tappade vårt fina passningsspel och de kom till flera fina lägen, men som tur var gjorde Lo en riktig kanonmatch och lyckades stå emot allt!  Istället för 3-1 lyckades vi göra 4-0 då Andrija stod för ett fint långskott. Gerdsken fortsatte att pressa oss högt och tillslut gav det utdelning då de petade in 4-1. Efter mycket kamp och ytterligare många fina räddningar från Lo gjorde vi 5-1 genom Douglas, 6-1 genom Seraj, 7-1 och 8-1 av Emilis innan Gerdsken reducerade igen till 8-2. I slutet på matchen fastställde Antonio slutresultatet till 9-2. 

 

Allt som allt var det en härlig första match!

 

 

 

 


Nyhetsarkiv
 
Sponsorer