C-Z Sport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

FUTSAL-KICKOFF: ”Futsal var roligare inomhus”
2022-11-06 20:38

 

Under den gångna helgen har killarna sparkat i gång futsal-säsongen på allvar.

 

Vi började i fredags på Kronäng Arena med en ”mini-futsal-kickoff” där grabbarna, efter viss förvirring, förstod att vi, efter kort teori i klubbstugan, skulle spela futsal – fast utomhus.

 

Futsal utomhus blandat med fotbolls-tennis blev upplägget under ett lite kortare träningspass (till Melkero’s stora förtret 😊) innan vi på nytt samlades i klubbstugan för pristävling i form av en ny episod av frågesporten ”Alla mot alla – typ”.

 

Lag Melkero (med Melker A, Neo, Agge, Oliver och gäst Abdu) tog hem segern tätt för lag Jamme (med Jonte, Leo, Hannes, Noel H och Eddie).

 

Men förmodligen hade lag Erik (med Dennis, Liam, Ali, Dijwar och Noel A) tagit hem alltihop om de inte hade lämnat in svaren tvärtom i favoritmomentet ”Är Drottning Silvia äldre än den j*veln?” och stavat kronprinsessans förnamn Vicktoria.

 

Små marginaler som vanligt i de här sammanhangen.

 

Under lördagen var sedan tanken att vi skulle fortsätta att träna en del på försvarsspel – men grabbarna hade så skoj när de spelade loss inne i Björkängshallen att man som ledare inte ville störa dem, utan bara låta dem göra sin grej.

 

”Futsal var roligare inomhus”, konstaterade Ali efteråt.

 

Jaså, det säger du? :)

 

Övriga instämde och, tack vare glädjen och entusiasmen grabbarna utstrålade, körde vi även ett inomhuspass under söndagen.

 

Man förstår att de tyckte om att spela med tanke på att de i princip omgående vid varje byte undrade när det var dags för byte igen.

 

En mycket lyckad helg och kul start på futsal-säsongen.

 

                                                ***

 

Försäljning av kakor!

 

Linda Modig, som har haft vänligheten att dra i gång en ny kakförsäljningsperiod, delade även ut försäljningsblanketter efter träningen i lördags.

 

Ni som inte har fått någon ska kunna få det under den kommande träningsveckan.

 

Beställningarna lägger man, precis som tidigare, in i webbshoppen och ni registrerar er som säljare på nedan länk:

 

https://www.kakservice.se/minasidor/JEVURE

 

Hör av er om ni har några frågor.

 

//Henrik Johansson


Nyhetsarkiv
FILM: Blåkläder Cup!2023-02-19 16:44
FILM: Trettonhelgscupen!2023-02-05 13:05
FILM: Pre Skara Camp!2022-06-14 21:41
Sommaruppehåll?2021-08-11 10:42
 
Sponsorer