C-Z Sport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
En sex månaders lång kamp över - killarna stängde poängspelet!
2021-05-09 21:06

 

Sedan början av november har grabbarna i P09/10 kämpat tillsammans i diverse olika utmaningar i de så kallade poängspelet.

 

Målet var att komma upp i 50 poäng för att då vinna ett fint gemensamt pris.

 

Inför helgen hade det fotbollstokiga gänget samlat ihop 49 poäng och nu fattades det bara en ynka poäng får att sex månaders kamp till slut skulle nå sitt klimax.

 

Killarna har varit så otåliga - men de har aldrig slutat kämpa – en inställning som minst sagt lönade sig under lördagen. 

 

En del utmaningar har varit fotbollsmässiga – men lika många har handlat om att lösa helt andra typer av problem och det går inte annat än att säga killarnas samlade kunskapsbank är omfattande.

 

SVT:s nya frågesportsatsning "Muren" nästa?

 

Med poängspelet avklarat sprang de först omkring i skogen och letade efter sitt pris, men fann bara en flyttkartong med äpplen – något som innebar en stor (och förståelig) besvikelse.

 

Men till slut lyckades de hitta ”prisrummet” och då var alla överens om att det hade varit värt alla vedermödor. 

 

Den största och viktigaste delen av priset är den gemensamma KICK-OFF:en vi kommer att ha med hela gänget på Kronäng lördagen den 22 maj.

 

Vi hoppas och tror att det kommer bli en kanonkul dag tillsammans då den kommer att vara uppbyggd runt en pristävling (lagtävling) bestående av frågesport samt andra typer av utmaningar (som inte kommer ha något med fotboll att göra - det sysslar vi ju så mycket med annars ändå).

 

Kvällen kommer att avslutas med gemensam pizza på Kronäng och vi kommer se till att hålla oss utomhus hela dagen med tanke på situationen.

 

Stort grattis grabbar – vi ledare är extremt nöjda med er och tycker att ni har gjort er förtjänt av detta med tanke på allt hårt slit hela hösten, vintern och våren!

 

//Henrik Johansson


Nyhetsarkiv
FILM: Pre Skara Camp!2022-06-14 21:41
Sommaruppehåll?2021-08-11 10:42
 
Sponsorer