C-Z Sport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fotbollsglädje – ett ständigt ljus i mörkret!
2020-11-09 22:53


Det finns i ärlighetens namn inte sådär jättemycket positivt att falla tillbaka på i nuläget.


Då är det lätt att glömma vilken stark kraft en genuin fotbollsglädje faktiskt kan vara.


En känsla som Kronängs P09/10-lag har förmedlat mängder av de senaste veckorna.


Elljuset är visserligen tänt på Kronäng Arena – men frågan är om det verkligen är nödvändigt?


Är det egentligen inte så att det räcker med den där äkta kärleken till fotbollen, som bara ett gäng unga fotbollsgrabbar kan utstråla, för att lysa upp vår vackra hemmaplan?


Åtminstone räcker det långt – väldigt långt.


Fotbollssäsongen är över.


Kalendern är tom på matcher.


Men vad spelar väl det för roll?


Sedan alla kom tillbaka efter novemberlovet har killarna visat upp ett imponerande fokus, i kombination med lust och positivitet, till de (ibland rätt så knepiga) övningarna de har ställts inför - och därigenom klarat av dem med bravur. (Grymt jobbat grabbar!)


Under måndagens träning inleddes också det så kallade poängsspelet, där killarna tävlar gemensamt som ett lag i olika typer utmaningar.


Den första utmaningen inleddes med killarnas ständiga favorit ”crossbar challenge” - och efter att ha sprungit runt hela Kronäng Arena efter ledtrådar - lyckades de till slut lista ut att Neymar var fotbollsspelaren vi sökte efter den här gången.


Den fina starten betydde tio ihopsamlade poäng till poängspelet där femtio poäng innebär att de vinner ett gemensamt pris.


Så i allt mörker som för tillfället råder, finns det åtminstone ett ljus som lyser starkt varje måndags- och onsdagskväll på Kronäng Arena.


Ett ljus vi har som ambition att hålla brinnande hela hösten och vintern igenom – åtminstone under de perioder när vädergudarna (och Anders Tegnell) tillåter.


 //Henrik Johansson


Nyhetsarkiv
FILM: Pre Skara Camp!2022-06-14 21:41
Sommaruppehåll?2021-08-11 10:42
 
Sponsorer