Välkommen till F05-06
Är du intresserad av att vara med? Gå in på "Kontakt" i vänsterspalten och hitta våra kontaktuppgifter.
Just nu tränar vi ute på tisdagar och torsdagar, 17.30 - 19.00 på Kronängs Arena.
Sjömarken - KIF
2017-05-07 21:53
Då har vi varit och spelat första seriematchen.
Framåt spelade vi ganska bra, kanske att vi skulle satt någon mer chans som vi hade. Däremot bakåt var vi lite passiva och lät dem komma till skottlägen lite väl ofta och det straffade sig idag, tyvärr. Förlust med uddamålet, men det gav ändå mersmak för spelet i övrigt var som sagt bra.

Träningsmatch Sjömarken
2017-04-17 21:49
Då har vi varit i Sjömarken och spelat träningsmatch. Typiskt aprilväder var det under matchen, kallt, lite sol och lite snö, så det var något kylslaget att stå vid sidan.
Första perioden spelade vi inte som vi vet att tjejerna har kapacitet till. Bitvis glimtade det till, men den vill vi helst glömma. Håglöst och bolltittande vilket resulterade i underläge med 2.
Andra perioden började vi känna igen tjejerna igen, mycket bättre intensitet, lite bättre passningar och lite mer jävlar anamma rent ut sagt. Ett mål lyckade vi få in framåt och vi höll tätt bakåt.
Tredje perioden blev ännu ett snäpp bättre och vi kunde etablera mycket spel på Sjömarkens planhalva, några gånger stack de upp och fick in en boll till, men vi lyckades vända och med matchens sista spark sköt vi vinstmålet via stolpen.
Sammanfattningsvis gör vi en hyfsat bra match mot ett riktigt bra lag som spelar lite som vi själva, med mycket pass och rörelse. Efter att ha inlett lite trevande så fick vi fart på vårt spel. Något som vi behöver jobba på är att vara med redan från matchstart och komma in i matchen direkt istället för att behöva jobba ur underläge.

Träningsmatch mot Brämhults IK
2017-03-26 21:30
Då var årets utesäsong igång på riktigt, första träningsmatchen avklarad. Dessutom var det en 9-manna match som vi aldrig har spelat innan. I serien kommer vi spela 7-manna, men Brämhult ska spela 9-manna och frågade om vi ville möta dem. Det gjorde vi så gärna.
Vi visste inte riktigt vad vi skulle ha för förväntningar på laget. Första matchen för säsongen och dessutom 9-manna premiär. Men tjejerna gjorde en kanonmatch måste vi tränare säga. Periodvis spelade vi riktigt bra och kämpa-andan var det inte det minsta fel på. Matchen slutade 3-3 efter att ledningen växlade fram och tillbaka några gånger.
Det var en välspelad match från båda håll där båda lagen verkligen försökte lira boll hela tiden, vilket är gött att se.
Nu tränar vi på i två veckor innan nästa match.