Välkommen till Kronängsdagen 22 oktober
2016-10-12 21:59
Dags att avsluta säsongen med lite skoj! Nu är det åter dags för Kronängsdagen, lördag 22 oktober kl 10-13 för hela föreningen. Det blir Kronängsmästerskap med femkamp med mixade lag i olika åldrar, föräldramatch i fotbollsskolan, tipspromenad runt arenan, information om HLR och vår nya hjärtstartare, lotterier och servering. Välkommen!
Guldhattar till juniorlaget!
2016-10-09 21:47
Stor glädje efter segern i sista matchen. Seriesegern kom på hemmaplan, Kronängs arena.

Seriesegrare!!! Juniorerna vände underläge 0-1 mot Fristad Goif till 2-1 i 85:e minuten i årets sista och avgörande seriematch  - snacka om dramatik och en mycket spännande andra halvlek. Stort grattis till hela gänget och tack också för fina ledarinsatser under året!

Dags för Restaurangchansen
2016-10-01 18:22
Gå och fika med en kompis och betala för en istället för två. Hämta hem lite god mat för avhämtning och betala för en istället för två. Eller utnyttja rabatter i klädbutiker, färgaffärer och flera andra butiker i Borås. Allt genom rabatthäftet Restaurangchansen som Kronängs IF nu går över till. Alla medlemmar och styrelsen har i uppdrag att sälja ett häfte var så snart som möjligt - och köparen får fina erbjudanden som gäller ett helt år. För klubben är detta en mycket viktig inkomst för verksamheten.
Sverigemästare i boule
2016-09-01 06:41
Kronäng har fått sin första Sverigemästare i boule! Kjell Petersen vann klassen v 65 singel när boule-SM arrangerades i Malmö i juli. Vid en tävling på Kronängs arena nyligen uppvaktades han av styrelsen.
Nyheter från våra lag