Detta meddelande kom från Borås Stad idag angående träningsaktiviteter
2021-01-22 12:11

Detta meddelande kom från Borås Stad idag Fredag 22 Januari 2021
kolla med erat barns tränare hur aktiviteterna kommer att se ut framöver

Men tänk på att detta är en nyhet för era ledare också så dom kommer få mer information bland annat angående aktiviteter nästa helg

Ni kan även maila Kronängs IF kansli om det är något ni undrar

mail: info@kronangsif.se

OBS!
Detta börjar gälla från Måndag 25 Januari 2021

Här nedan ser ni vad Borås Stad har skickat

Hej

Regeringen och Folkhälsomyndigheten gick under torsdagen ut med nya restriktioner och rekommendationer angående pandemin Covid-19. Detta påverkar den verksamhet som vi/ni bedriver och därför kommer denna information.

Enligt de nya rekommendationerna kan barn och ungdomar födda 2005 och senare återgå till träning, även inomhus, om det kan ske på ett smittsäkert sätt.

Observera att föreningen själv måste avboka tider som är bokade för seniorverksamhet. Dessa kommer annars bli debiterade.
Avbokning sker hos uthyrningen som vanligt. Det kan uppstå väntetider, vilket vi ber om förståelse för.

Träning för de som är födda 2005 och tidigare kan med fördel bedrivas utomhus på ett smittsäkert sätt.

Ingen seniorverksamhet tillåts i våra idrottshallar.

Idrottshallar som ägs av Borås Stad men som har en annan driftsform (Tennishallen, Ryahallen, Sjuhäradshallen med flera) kan öppna upp verksamheten enligt rekommendationen om träning för de som är födda 2005 och senare.

Elitverksamhet för seniorer tillåts endast om respektive specialförbund namnger de personer som faller in under definitionen som RF tidigare gått ut med.

Omklädningsrummen är fortfarande stängda.

Detta gäller från och med den 25 januari – 7 februari. Regeringen och folkhälsomyndigheten meddelar att man varannan vecka kommer att följa upp och eventuellt göra ändringar i gällande rekommendationer.

OBS!
Det är föreningens ansvar att se till att folkhälsomyndighetens samtliga riktlinjer om avstånd, handtvätt, resor till träning med mera efterlevs!

Fritids- och Folkhälsoförvaltningen

Kronäng Arena Cup 2021
2020-12-28 13:16

Vi upprepar  årens succéer med en vår turnering där Ni får chansen att finslipa på de sista detaljerna innan seriespelet drar igång. Välkomna till Kronäng Arena Cup! Vi spelar under lättsamma former en träningsturnering på fina Kronäng Arena i centrala Borås. Ingen åldersindelning, vi spelar enligt Västergötlands FF’s divisionsindelning.

Nyhet för i år är att vi även erbjuder 5 mot 5 för åldrarna 8-9 år.

Se vidare information under "Cupinformation" samt "Dokument".

Kronäng samarbete med Nordic Choise Hotell
2020-09-18 16:25
Bästa medlem, supportrar, föräldrar , mor o far föräldrar, tränare , ledare och spelare!
Nu kan ni fortsätta med en fantastisk möjlighet att stötta vår klubb.

Köp en hotellupplevelse genom att köpa presentkortet GoSportive hos
Nordic Choice Hotels så ger Nordic Choise Hotels 25% av motsvarande värde till vår förening.
Passa på att unna dig/er en härlig hotellupplevelse eller ge bort till någon du tycker förtjänar det så stöttar du klubben på samma gång. Win-Win!

Presentkortet kan användas som hel- eller delbetalning av hotellnätter, konferenser och möten, spabesök, fika på hotellens takterrasser eller middag i hotellrestaurangerna.

Ett tips:
om ni funderar boka något till hösten eller till julfirandet , kanske alla redan tänker till våren och sommaren 2021
kanske en födelsedagspresent eller julklapp
så är detta ett ypperligt tillfälle

Tänk på:
Nordic Choise Hotels har hotell i hela Sverige plus Norge , Danmark ,Finland och Baltikum

Klicka dig in på länken ​eller klistra in länken :

Använd kod: “KRONÄNGSIF”
och köp ett presentkort till valfritt belopp. Easy!

Stort ​tack för att du stöttar oss 😀

P12, 13/12 16:46