Ledarträff 10 oktober
2017-09-27 18:34
Ledarträff avslutas med VM-kval
Hej
10 oktober kl 18.30 vill vi i Fotbollssektionen att du kommer till Kronängs Arena på Ledarträff.
Vi kommer att gå igenom en del saker som rör ekonomi, styrelsen, vision och lite annat.
Vi bjuder även på något att äta.

För de som vill så kommer vi att visa VM-kvalmatchen Nederländerna mot Sverige

Anmäl dig till mig så vi vet hur många som kommer.

Robert Pettersson
VM-kval
2017-09-20 23:28
Ta chansen att se landslaget.

Tisdag den 24 oktober spelas VM-kvalmatchen mellan Sverige-Ungern på Borås Arena med avspark kl 18:45 – en perfekt möjlighet för många supportrar, familjer, föreningar och lag att heja fram Sverige.

Den 19 september spelas den inledande VM-kvalmatchen mot Kroatien. I oktober fortsätter VM-kvalet på hemmaplan med start i Göteborg mot Danmark den 20 oktober. Därefter i Borås 24 oktober.

-  Det blir en häftig upplevelse att få spela VM-kvalmatch inför hemmapublik och vi hoppas på starkt stöd från läktarplats, meddelar Peter Gerdhardsson.

Det är 24 år sedan som damlandslaget senast spelade i Borås och det är nu tre oerhört viktiga poäng som står på spel när Sverige möter Ungern och avslutar VM-kvalsamlingen på hemmaplan.

Biljetter till matchen finns tillgängliga från 80 kronor (ungdom) och 180 kronor (vuxen).
Föreningar kan köpa föreningsbiljetter vid köp av minst 10 biljetter, 70 kronor styck.

Fredag kl 17:00 15 Sept start Fotboll på Göta
2017-09-09 20:29
Nu på Fredag kl 17:00 startar vi Spontan Fotboll o Fotbollskola på Göta rättare sagt Göta vallen

Detta kommer vara ledare som bor på Göta
Alla är välkomna o främst åldrar från 5-12 år

Har ni frågor så kontakta i första hand Kronängs styrelse eller Fotbollssektion

Välkomna 😃
Götadagen 9 september
2017-08-28 23:03
Kronängs IF är med på Götadagen
9 september kommer Kronängs IF att ha fotbollsdart på Götadagen.
Kom gärna förbi och testa din skicklighet.