Tillslagsträning
2017-06-18 13:20

Erbjudande om spelarutbildning inom tillslag

med Kronängs Robert Andersson

Klubben har numera en utbildad* tränare inom tillslag.
Tanken är att alla lag skall ha tillslagsträningar med Robert då och då.

För att starta upp spelarutbildningen kommer Robert hålla i

4 träningstillfällen under v26 och v27

Tisdag 27/6 19:00 – 20:45 Tjejer (F 05 eller äldre)

Torsdag 29/6 19:00 – 20:45 Pojkar (P 05 eller äldre)

Tisdag 4/7 19:00 – 20:45 Tjejer (F 05 eller äldre)

Torsdag 6/7 19:00 – 20:45 Pojkar (P 05 eller äldre)

(yngre spelare kommer få chansen senare)

Vid varje tillfälle kan max 12 spelare medverka

Endast en träning per spelare i denna omgången, så att så många som möjligt kan vara med

Anmälan för medverkan görs direkt till Robert genom SMS till 0761-149943.

Dag, Namn, lag, ålder skall vara med

Anmälan kan göras av förälder eller spelaren själv.

Hoppas vi ses på träningarna!!

//ROBBAN

*Robert har varit på ledarutbildning med Eija Feodoroff, www.tillslag.se

Inbjudan till Kronängs IF sommarfotbollskola
2017-05-16 08:27

Inbjudan till Kronängs IF sommarfotbollskola.

Hej på er!

Nu har det blivit dags att anmäla sig till sommarens höjdpunkt; sommarfotbollskola på Kronängs IF.

Så du som är tjej eller kille som är född mellan 10-03 år är välkomna hit för att

spela fotboll och ha roligt!

Anmälan gör du under fliken Bli medlem i Kronängs IF /Sommarfotbollskola direkt på hemsidan www.kronangsif.se

Ange också mail på noteringar

När:  Vecka 25-26 måndag till torsdag

Var:   Kronängs Arena

Tid:   Född 10-07 förmiddagar kl 9 till 12

Född 06-03 eftermiddagar kl 13 till 16

Pris:  200 kr/vecka, inbetalas på bankgiro 423-1593 märkt med pers.nr o namn.

Vi kommer även skicka ut ett inbetalningsavi på eran angivna mail

I avgiften ingår fotbollsaktiviteter, mellanmål, t-shirt och vattenflaska.

Så säg till dina kompisar och klasskamrater att också anmäla sig så ses

vi alla i sommar!

Välkomna önskar Kronängs IF

Premiär C-lag
2017-05-07 22:24
Äntligen är premiären för vårt nybildad C-lag avklarad! För motståndet stod ett ungt B-lag från Borås GIF. Kronäng visade att rutin denna dag vägde tyngre än ung entusiasm... Första halvlek bjöds vi på bra motstånd och ledningen i paus stannade vid 2-0. I andra halvlek rullade målen in lite enklare och slutresultatet skrevs till 7-0. Bra jobbat alla 17 som deltog! Med tanke på den relativt höga medelåldern visade det sig nödvändigt med en stor trupp...

De som bildade premiärtruppen, med spelare födda både på 60-, 70-, 80- och 90-talet, var följande:
Stående från vänster: Henrik Carlsson, Peter Flysjö, Jens Lindroth, Fredrik Sverker, Jörgen Lagerstedt, Daniel Ung, Thomas Pettersson, Stefan Wiland, Michael Holmesten, Jonas Reinholdsson
Sittande från vänster: Cesar Di Negro, Victor Söderström, Junior, Mikael Hultman, Sanel Duzel, Morteza Ramazani, Nemanja Miljanovic
Kronäng Arena Cup 2017: En helg i fotbollens tecken
2017-04-26 06:33
Det var en vacker syn när man kom gåendes där ner för backen under lördagsförmiddagen och blickade ut över Kronäng Arena. Att se alla matchtröjorna i olika färger som lystes upp av solskenet. Att på håll höra och känna igen domarsignalen för mål, det efterföljande glada måljublet och applåderna. Att sakta närma sig och se alla unga fotbollsspelare med det där härliga suget efter fotboll i blicken och oförstörda drömmar om någonting stort. Att se och känna kontrasterna mellan glädjen efter seger och besvikelsen efter förlust, samt föräldrar och ledare som stöttar sina tappra hjältar i vått och torrt.