Nyhet! Digitala bingolotter
2020-04-07 14:59

Nyhet! Digitala bingolotter

Folkspels hjärta klappar för svenskt föreningsliv och vi vet att det är tufft när träningar, cuper och annat ställs in och skadar både intäkter och kämpaglöd.

Nya tider kräver ny taktik!

Intresset för Bingo Lotto är extremt stort i dessa tider och som ett led i detta storsatsar Folkspel på digital försäljning i föreningslivet. Vi vill erbjuda ett nytt enkelt sätt därför lanserar vi nu försäljning av digitala bingolotter.

Behållningen för föreningen är 15 kr på en enkellott och 30 kr på en dubbellott.

Rent praktiskt kommer försäljningen att ske via en länk. I länken finns ett ID som är kopplat till er förening. Det innebär i korta drag att behållningen från alla lotter som köps via er länk går till er förening. Dessutom bjuder Bingo Lotto era kunder på fina vinstmöjligheter och trevlig familjeunderhållning i TV4!

Hur gör man?

Klistra in Kronängs IF länk nedan så stödjer du Kronängs IF när du köper Bingo Lotto genom denna länk

Kronängs IF länk är:

OBS!   detta startar redan nu i påsk!

Kronäng Arena Cup
2020-04-02 22:47
Med anledning av Covid-19 har vi idag beslutat att skjuta upp årets upplaga av Kronäng Arena Cup till hösten. Istället för att bli en bra start på utomhussäsongen får årets cup istället fungera som en fin avslutning på densamma.

Nytt speldatum är satt till 17-18 oktober.
Kampanj Bingolotto o Sverigelotten
2020-03-31 15:44

Bästa medlem,

Tillsammans ska vi ta oss igenom det som drabbat vårt samhälle. Tillsammans ska vi gå stärkta ur det här.

Däremot kommer det, ett tag framöver, att vara besvärliga tider även för vår förening.

Vi kämpar för att hitta olika intäktsmöjligheter och tillsammans med Folkspel, som driver Sverigelotten och Bingolotto, kommer här en sådan.

Genom att bli prenumerant på Sverigelotten eller Bingolotto kan du välja att stödja vår förening som – utöver ordinarie behållning – får 200 kronor extra i bonus för din kärleksfulla handling till vår förening.

Blir du prenumerant på någon av dessa erbjudanden så kan du vinna fantastiska vinster, men det blir också en stunds spänning och söndagsunderhållning (TV4, 18.00) och för oss i föreningen en intäkt vi behöver i dag.

Bli prenumerant idag – för vår förening och vår viktiga sak!

Beställ din prenumeration på någon av följande länkar, du kan också kopiera in den i din webbläsare

Kampanj Sverigelotten

Kampanj Bingolotto

Folkspel bjuder dessutom på halva kostnaden för dina fyra första Bingolotter.

Det innebär att man som ny prenumerant på BingoLotto endast betalar 25 kr/styck för de fyra första lotterna.

Blir du prenumerant på Sverigelotten får du istället dina första åtta lotter för endast 96 kronor. (ordinarie pris 200 kr).

Vill du bidra extra, skicka vidare till tio bra kontakter som kanske också vill vara med.

Som ny prenumerant på Sverigelotten:

• Bidrar du med 200 extra kronor till din förening.

• Stödjer du din förening med 6 kronor så länge du prenumererar.

• Får du dina Sverigelotter hemskickade.

• Får du premiumpoäng att handla för i vår webshop.

• Har du möjlighet att bli miljonär.

Som ny prenumerant på Bingolotto:

• Bidrar du med 200 kronor extra till din förening.

• Stödjer du din förening med 13 kr per lott så länge du prenumererar.

• Får du dina Bingolotter hemskickade i god tid till varje program.

• Har du vinstgaranti.

• Får du premiumpoäng att handla för i vår webshop.

• Får du automatisk vinstpåminnelse.

• Har du extrachansen, möjligheten att vinna en bil på dina nitlotter.

Tack på förhand för ditt stöd och lycka till!

Mvh / Styrelsen i föreningen

Beslut som togs av Västergötland FF idag 27/3
2020-03-27 12:48

Detta beslut tog Västergötland FF idag
se nedan

27 mars 2020

Västergötlands FF:s beslut för genomförande av fotbollsverksamheten i distriktet under den rådande situationen.

I den rådande situation som Sverige befinner sig i och efter SvFF:s beslut den 25 mars gällande de lägre förbundsserierna och de rekommendationer som gavs till distrikten ute i landet så har Västergötlands Fotbollförbunds distriktsstyrelse och tävlingskommitté diskuterat kring dessa frågor. Samråd har även förts med övriga distrikt i Götaland.

Med de samtal och SvFF:s rekommendationer i fokus har distriktsstyrelsen, tagit följande beslut gällande distriktets verksamhet:

Samtliga seniorserier i Västergötlands FF regi skall spelas som enkelserie med start den 21 juni. Detta innebär att seriernas första hälft av matcher stryks ur tävlingsprogrammet.

Damer div 2 Norra Götaland skall spelas som enkelserie. Detta innebär att seriens första hälft av matcher stryks ur tävlingsprogrammet. Starten av serien sker enligt den tidigare fastställda serieplaneringen.

Ungdomsserierna för pojkar div 1-4 samt för flickor div 1-2 i Västergötlands FF regi skall spelas med start den 21 juni, enkelserier med undantag för serier med få lag. Detta innebär att seriernas första hälft av matcher stryks ur tävlingsprogrammet. Västergötlands Fotbollförbund återkommer med exakta styrningar för respektive serie.

Ungdomsserier upp till och med pojkar div 5 och flickor div 3 skall starta som planerat men samtliga lag och deras ledare skall vara inställda på att om läget förvärras inom Västergötland så kommer dessa serier att pausas under en tidsperiod som bestäms senare.

Så dom flesta lagen kommer att spelas som vanligt
Alla de serier som föreningen fixar domare kommer att köra som vanligt
vissa 11 m 11 serier och 9 m 9 kommer att köra som vanligt

Kronängs IF