Start Fotbollskolan 14 Augusti kl 17:30
2018-08-07 14:23

Nu är det dags o köra igång höstens Fotbollsskola

Start 14 Augusti kl 17:30

Vid frågor kan ni kontakta kansliet på

mob : 072-585 55 32   eller    mail : info@kronangsif.se

anmälan gör ni på Kronäng Arena

Välkomna

Välkommen till temakonfirmation på Dammsvedjan
2018-06-14 13:51

Välkommen till temakonfirmation på Dammsvedjan

Du kanske redan har anmält dig till någon konfirmationsgrupp – men vi skickar ändå den här inbjudan till alla er som är födda 2004 i vårt område. Det går naturligtvis bra att vara med även om man bor någon annanstans i Borås!

Vi startar söndag 21 oktober, kl 11.00 i Dammsvedjans kyrka, både konfirmander och föräldrar är välkomna till den första träffen. Efter gudstjänsten bjuder vi på fika och har ett informationstillfälle för föräldrar och en ”lära känna” stund för er konfirmander.

Vi kommer att vara en stor konfirmandgrupp som träffas fem söndagar på Dammsvedjan och åker på läger 10-16 augusti 2019. Mellan de gemensamma träffarna så träffas vi i de grupper ni väljer, på tisdagar. Temakonfirmationen har fyra olika teman, och du kan vara med på ett eller flera

Drama

Innebandy

Kronängs IF i Zambia
2018-06-13 00:14
Skolan är bygd med hjälp av organisationen Friends of Chitaba som är Boråsbaserad. Startad av LG Wahl.
Bilden med Kronängströjan kommer från skolan där en del elever på Barn och Fritidsprogramet på Almåsgymnasiet har sin praktik.
Det är en skola som är bygd med hjälp av organisationen Friends of Chitaba som är Boråsbaserad. Startad av LG Wahl.
Killen i halsduk är vår kontaktperson Lloyd som är väldigt fotbollsintresserad.

Micke på kansliet skänkte en del saker förra året. Det var förutom det på bilderna gamla bollar mm. Allt används mycket flitigt där nere och kommer väl till användning. Vi har precis fått reda på att vi blivit beviljade pengar för nästa år också så om Kronängs IF har fler saker "över" tar vi tacksamt emot det

Tack Linus Lenelid att du delar med dig.
Björn Reinholdsson har gått bort
2018-06-04 15:28

Björn Reinholdsson spelade några år i Kronängs IF, som då hade sin gyllene division III-tid (nu motsvarande division I). Utöver Reinholdsson innehöll laget även profiler som John Hedin och Leif Målberg.
  • Björn hade en magisk vänsterfot i Kronängs IF som bland annat han även använde i föreningarna Norrby IF  Malmö FF  Borås AIK o Töllsjö IF
  • Även hans söner John o Jonas har spelat i Kronäng

Jonas har faktiskt gjort comeback i vårat framgångsrika U2 lag

Björn Reinholdsson hann aldrig gå i pension. Han dog den 27 maj, 66 år        gammal. Han sörjs närmast av fru, barn och barnbarn.