CZ Black weekend rabatter upp till 50%
2019-11-13 16:44

Det är äntligen dags igen 🔥🔥Vår pop-up butik med tillhörande event. Nu med Black weekend rabatter upp till 50%.

När: Lördag 30 November
Butiken öppnar: 12:00 - 22:00
Eventet steppas upp kring: 19:00 - SENT
Plats: The Kårner (mitt i stan)

Pop up butiken öppnar dörrarna 12:00 där ni kommer att få möjlighet att inhandla nyheter tillsammans med tidigare kollektioner till black weekend priser upp till 50%. (Många styles är limiterade så kom tidigt om ni är intresserade utav specifika plagg)

Under kvällen ca 19:00 steppas eventet upp med riktigt bra musik. Kvällen fortsätter till sent och efteråt går vi vidare ner mot stan för att fortsätta kvällen.

Det är endast en kväll som gäller, så kom förbi i tid och uppdatera din garderob eller bara umgås. Bjud in och ta med vänner om ni önskar!

När: Lördag 30 november
Butiken öppnar: 12:00 - 22:00
Eventet börjar ca: 19:00 - SENT
Vart: The Kårner, Yxhammarsgatan 9, Borås (Mitt emot Gymgrossisten)

Anmäl er gärna på länken nedan för att säkra er plats :)

Ha en fortsatt trevlig dag så hoppas jag vi ses den 30:e november

Med vänlig hälsning,
Andreas Nyberg

Klubbträff Torsdag 31/10 17:00-19:00
2019-10-21 18:20

Vi kommer att ha en

Klubbträff Torsdag 31/10 17:00-19:00

Som vanligt har vi detta på Kronäng Arena

Umbro Kronängs IF Profil 2019(1).ppt »

Välkomna :)

Kronängs IF anslutna till Sponsorhuset :)
2019-09-05 15:10

Hej!

Nu finns Kronängs IF anslutna till Sponsorhuset som bjuder alla våra medlemmar på bio!

Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras bonusstege så får du en biobiljett och stödjer Kronängs IF med hela 50 kr!

Via Sponsorhuset kan du handla från över 600 nätbutiker - varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Kronängs IF.

Inget blir dyrare för dig som handlar, tvärtom.

Börja använda Sponsorhuset och hämta din biobiljett här: https://www.sponsorhuset.se/kronangsif/intro/

Fotopolicy Policy för skriven text Kronängs IF
2019-08-29 10:45

Policy för publicering av bilder och media

Kronängs IF:s policy för publicering av bilder och media

Bilder och filmer gör vår hemsida och sociala medier levande och trevliga att besöka.

Som medlem i föreningen finns det en stor möjlighet att du blir både fotograferad och filmad på någon av våra aktiviteter eller tävlingar som vi är iväg på.

Bilder, filmer och liknande material publiceras på vår hemsida, på vår facebook sida, vår instagramsida, i pressmeddelande, utbildningssyfte mm.

Detta gör vi för att synas, locka till oss nya medlemmar, marknadsföra och utveckla vår verksamhet.

Det material som vi publicerar ska helt enkelt främja de aktiva och vår verksamhet.

De flesta samtycker till detta, men det finns självklart även undantag från denna regel!

Om du eller dina barn inte önskar att bli publicerade av klubben, meddelar du detta till din huvudtränare.

Skulle vi mot all förmodan ha missat någon bild, ber vi er kontakta oss omgående för att ta bort eller maskera en eventuell bild.

I skriven text är det lagen och föreningen som står i centrum.

Matchreferat är uppskattat, men de skall handla om lagets prestationer. Beskrivningar av individuella prestationer samt målskyttar lämnas därhän, det är hur laget fungerade som helhet som skall beskrivas.

Vad fungerade bra under matchen och vad fungerade mindre bra.

Likaså behandlar vi inte domarprestationer eller motståndarnas uppförande i våra sociala medier.

Gästande lag på våra cuper och matcher ombeds ta kontakt med vårt kansli om någon eller några av deras medlemmar inte vill vara med på bild.

Observera att detta endast gäller de bilder och material som Kronängs IF publicerar.

Det som individuella medlemmar publicerar hanteras ej av föreningen.

Kronängs IF

Boule, 07/11 16:45