Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bilder från Kronängsgalan 28okt 2023

Fler bilder (+34) >>
Bilder från Kronängsgalan 28okt 2023

Här är bilder från Kronängs IF Galakväll som var 28oktober 2023

Kronängsmästerskapet 2015

Här är några bilder från Kronängsmästerskapet söndag 18 oktober, vår gemensamma avslutning på fotbollssäsongen som även i år bjöd på fint väder. Seniorernas Emil Jylhänlahti var det stora dragplåstret för många av de yngre som fick se en uppvisning i fotbollstricks.

Fotbollsskolan avslutades med en match mellan föräldrarna och barnen som slutade 3- 2 till barnen. I den numera traditionsenliga (tredje gången gillt!) mångkampen med mixade lag i olika åldrar vann lag Mormors bullar med 45 poäng före Leos kycklingar (37,5p) och Team tiger (31,5p). Priserna kom från Team Sportia och Pulsen och alla lagen fick godispåse. Kiosken var förstås öppen och sålde bland annat hamburgare, och vi hade tipspromenad med ett 40-tal deltagare. Tack alla som kom!

Seriefinal och insamling till flyktinghjälp

Fler bilder (+4) >>
Tack alla som bidrog till vår insamling till FN:s flyktingorgan UNHCR vid seniorernas toppmöte i division 5 söndag 20 september. Det blev rekordpublik och många lade frivilligt extra pengar i inträde. Totalt överskott från inträde och kioskförsäljning under hela dagen blev fantastiska 6800 kronor - pengar som skänks till akuta hjälpinsatser för människor på flykt. Vi är mycket glada för den positiva responsen från så många som kom till Kronängs arena och uttryckte sitt stöd för föreningens initiativ. Tyvärr förlorade KIF med 0-2 men stod länge bra emot serieledarna Trollhättans Bois. Här är några bilder från eftermiddagen.
Rivning av Hedvigsborgs IP sommaren 2015

Fler bilder (+20) >>

Juli 2015 förvandlades Kronängs förra anläggning till en brädhög och nu finns bara mångas minnen kvar av åren på Hedvigsborgs IP. Lena Löfgren fotograferade innan klubbstugan, omklädningsrum, bollförråd och biljettkur försvann för gott. Marken ägs av Borås kommun som planerar handel på området.


Några kommentarer på vår Facebook-sida där vi lade ut några av bilderna i samband med rivningen: "När jag var med i Kronängs flicklag spelade damlaget i allsvenskan. Ibland var det hemmamatch där på gräsplanen. Å va stolta vi var över att spela i samma klubb!", "Oj oj på dessa marker finns det mycket nostalgi" och "Fina minnen från Hedvigsborgs IP!!".

Säsongstart fotbollsskolan 2015

Kronängsmästerskapet 2014

Fler bilder (+46) >>

Seniorerna seriesegrare 2014

Kronängsdagen 2013

 
Sponsorer