C-Z Sport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
När en fotbollsträning blir som en flygplats!
2021-09-22 22:25

 

Kan det ha varit så att våra unga fotbollsgrabbar under onsdagen stod för sitt allra bästa träningspass genom alla tider?

 

Svårt att mäta givetvis – men känslan att det faktiskt var så, den är stark.

 

Efter att ha gratulerat Erik på 12-årsdagen genom att smälla av tjugo ballonger med tandpetare, var det fullt fokus från första till sista minut.

 

Att samlas.

 

Att lyssna.

 

Att hämta bollar.

 

Att dricka vatten.

 

Att byta övning.

 

Allt bara flöt på, vilket innebar att killarna hann med att spela väldigt mycket fotboll – och då brukar alla, av naturliga själ, vara nöjda efteråt.

 

Tänk er en flygplats där alla jobbar tillsammans, där alla tar ansvar och där alla flygplanen både anländer och avgår på utsatt tid.

 

Om ni någon gång har flugit med Ryan Air känner ni säkert till att de brukar spela en fanfar varje gång planen landar i tid.   

 

Hade vi bara haft tillgång till den hade vi definitivt dragit i gång den idag – för det här var en uppvisning från killarnas sida i hur koncentration blandat med motivation och glädje skapar ett sunt träningsklimat.

 

Stort, stort tack grabbar – väldigt roligt att se er uppträda såhär moget!

 

                                                  ***

 

OBS! Påminnelse om Kronäng Arena Cup 2–3 oktober!

 

Vill även passa på att påminna om Kronäng Arena Cup, som är en viktig förutsättning för att vi ska kunna fortsätta bedriva träning på denna fantastiska anläggning (det finns allsvenska klubbar som inte har det såhär bra).

 

Har ni inte anmält er till något pass än vore det kanon om ni kunde se till att göra det så snart som möjligt, så vi har koll på läget.

 

Det brukar vara två superhärliga dagar med mängder av fotboll och glada ungdomar.

 

//Henrik Johansson


Nyhetsarkiv
FILM: Pre Skara Camp!2022-06-14 21:41
Sommaruppehåll?2021-08-11 10:42
 
Sponsorer