Intersport

Guldhattar till juniorlaget!
2016-10-09 21:47
Stor glädje efter segern i sista matchen. Seriesegern kom på hemmaplan, Kronängs arena.

Seriesegrare!!! Juniorerna vände underläge 0-1 mot Fristad Goif till 2-1 i 85:e minuten i årets sista och avgörande seriematch  - snacka om dramatik och en mycket spännande andra halvlek. Stort grattis till hela gänget och tack också för fina ledarinsatser under året!

Man kan konstatera att tredje sista matchen mot Byttorp, som slutade 19-0 till Kronäng, blev avgörande för att ha en chans att vinna serien idag, i kombination med vinsten i näst sista matchen mot Brämhults IK i fredags - snacka om en säsongsavslutning med flyt :)

Så här skriver juniorernas ledartrupp själva efter vinsten:
"Det går inte att referera dagens match då det mesta av den är som en dimma fram tills att matchen blåstes av och planen stormades av våra supportrar och segersången sjöngs.

Efter att ha spelat en serie med i de flesta fall vinst men med ett par dippar avgjorde juniorerna serien på hemmaplan och tituleras numera för serievinnare med lika många poäng som tvåan men med två mål mer gjorda.

Det finns inte mycket att säga efter att varit med om den här matchen och fantastiska säsongen tillsammans med Kronängs juniorer. Kronängs juniorer är ett grymt gäng med bra grabbar och där vi tillsammans, ledare och spelare lyckats skapa ett lag med framgång!!

Vi kan inte vara annat än otroligt stolta över grabbarna, som spelat den här säsongen. En del av er har kämpat med skador allt från kraftiga hjärnskakningar, näst intill avslitna lårmuskler och ljumskar och knän som glappat och sträckts, men kommit tillbaka och avgjort. Tack för den här säsongen, nu drar det ihop sig för kval till U19 Division 1".

Juniorernas sida, med referat från säsongens alla matcher.