C-Z Sport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sjötofta IF
1 - 10
Kronängs IF
Sjötofta IF 1 - 10Kronängs IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 07 juni, 18:30
Plats:Sjövalla A-plan
Tävling:
Matchnummer: 200074038
Samling:16:30, Kronäng
Kronängs IF ny serieledare efter seger.
2023-06-08 10:01

Det blev 10-1 (9-0) borta för Kronängs IF mot Sjötofta i onsdagens match. Därmed är laget serieledare i division 4 Västergötland södra dam i fotboll, en poäng före Hyssna, efter sex spelade matcher.

– Tuff match mot ett riktigt bra lag. Kronäng spelade bra och utnyttjade lägena bakom vår backlinje i första halvlek. I andra halvlek rycker vi upp oss rejält och vågar hitta varandra bättre. Nya tag nästa vecka, tyckte Sjötoftas tränare Pontus Olofsson Larsson, efter matchen.

Kronängs tränare Daniel Ung:

– En väldigt bra första halvlek där vi startar i högt tempo och gör nio mål. I andra blir vi lite bekväma och tar inte riktigt de löpningar som krävs. Men i det stora hela en skön vinst och kul med serieledning.

Segern var Kronängs femte på de senaste sex matcherna.

Målgörare för Sjötofta var Alice Emanuelsson, medan Kronängs mål gjordes av Moa Petersmo 3, Saga Kasselstrand 2, Agnes Johansson, Smilla Stenberg, Freja Tornlund och Stina Ung. Ett av Kronängs mål var ett självmål.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorer