Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till Kronängs IFs F03-04
Vårt F03-04 lag kommer under 2018 att spela i div 3. Vi ser fram emot en fartfylld säsong med många roliga stunder tillsammans.

Vi tränar tisdagar 19,00-20,30 och på torsdagar 17,30-19,00. På söndagar tränar vi utomhus på Kronängsarena, 16,30-18,00.


Är du intresserad av att börja spela/träna med oss, finns våra uppgifter under fliken "Kontakt". Välkommen!

Blåkläder Cup!
2018-01-29 08:28

Efter två helgers kvalande har våra 04:a tjejer tagit sig vidare till helgens finalspel. Båda våra lag visade åter igen att de har en fantastisk vilja och ett driv av att spela en bra fotboll. Båda lagen gick obesegrade ur sina respektive grupper vilket gör att vi hoppfullt ser fram emot kommande söndag i Svenljunga. 

I finalspelet kommer de att spela i en femlagsgrupp där de möter Brämhult, Sexdrega och Alingsås KIK.


Igår spelade även vårt nykomponerade 03: lag Blåkläder Cup. I deras grupp ingick lag som Smålandstenar, Toarpalliansen och Apel-99. Vi visste på förhand att det skulle bli en svår uppgift, men tjejerna gick ut och visade en stor respektlös vilja och stor kämpar anda. Det räckte inte hela vägen till avancemang, men spelet och viljan ger oss tränare en stor tilltro till kommande säsong.

Utomhussäsongen igång!
2017-03-19 17:31
Äntligen är utomhussäsongen igång på allvar! Trots att vi tränat ute hela vintern är det ju ändå matcherna som är det där lilla extra! Vi spelade idag dubbla träningsmatcher på Kronäng mot Tölö från Kungsbacka. Det märktes på tjejerna att de tyckte det var roligt med lite "riktig" fotboll igen. Spelet från i höstas var väl bevarat och vi gjorde två väldigt bra matcher mot ett bra motstånd. Passningsspelet fungerade bra och kryddat med både väggspel och överlapp trillade också målen in. Ena matchen vann vi med 4-0 och den andra slutade 2-2. 

Till saken hör att vi spelade de båda matcherna med totalt 19 spelare, vilket innebar att ena laget spelade utan avbytare och det andra med en avbytare. Skönt för tjejerna framöver att veta att de orkar spela längre perioder utan att byta!

Grymt bra jobbat idag tjejer! Nu ser vi fram emot en bra träningsvecka och ny match på söndag mot Sexdrega!
Vedum F14 Cup!
2017-02-27 09:37

Igår var vi i Vedum och spelade F-14 cup. I de två första matcherna startade vi nervöst och okoncentrerat, men inför den tredje matchen bestämde tjejerna sig för att visa att "vi kan om vi vill". Toarpsalliansen hade tidigare spelat mycket bra, men när vi möttes så fick de känna på de svart/vita färgerna. Vi stod upp mycket bra, kämpade och slet, vilket reducerade i 0-0. Inför sista matchen var vi redan klara med att vi inte kunde gå vidare till final spel. Men återigen visade tjejerna att "vi kan när vi vill". Älvängens IK som var gruppens bästa lag, fick en tuffare uppgift än de räknat med, för vi krigade och krigade för varandra vilket återigen gav resultatet 0-0.


Man kan tycka att 0-0 inte är något bra resultat, men ser man till att vi bara hade med en tjej född -03 och åtta tjejer födda -04, så gör vi en riktigt bra insats. Dock dras vi fortfarande med problemet att vi inte gör några mål framåt, men vi hoppas att våra nya träningar (övningar) skall ge resultat även där.


Nu tar vi nya tag kommande helg, då vi återigen åker upp till Vedum för F-13 cup. Där ställer vi upp med två lag, och startar vi som vi slutade senast, så kan det här gå riktigt bra:)     

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Kronängs IF startsida, 17/09 09:22 
Kronängs IF startsida, 25/08 20:52 
Kronängs IF startsida, 21/08 10:51 
Kronängs IF startsida, 07/08 14:23