Välkommen till Café Kronäng
Café Kronäng har ett brett sortiment av kaffe, te och dricka och hembakade kakor, glass, godis och korv med bröd. Nu har vi även GB-glass goda utbud!
Vi har en ljus och öppen lokal med sittplatser inomhus och utomhus och även handikapps-anpassad toalett. Caféet finns i klubbstugan precis intill gräsplanerna. Vi har även gratis wifi.

Det är föräldrar som ställer upp som cafévärdar. Försäljningen är en viktig inkomstkälla för föreningen och bidrar till att vi kan ha en ambitiös fotbollsverksamhet för både små och stora. Vi hoppas också att caféet ska bli en mötesplats inte bara för föräldrar och kompisar utan också för andra som har vägarna förbi.

Öppettider: Mån-Ons   17.30-21.00
                Söndag    15.00-21.00
                Samt när Herr-laget har hemma matcher, matchtider finns i kalendern.

Välkommen att ta en fika i vår härliga miljö med mycket natur!

Öppettider 2015
Måndag-onsdag kl 17.30-21:00 och söndagar kl 15-21, plus när seniorlaget herrar har hemmamatch - se kalendern på startsidan. Detta gäller under fotbollssäsongen då seriespelet är igång.