ANF Charlotte Almgren

Reservbänk: Elin Pettersson, Linnea Gren, Emelie Andrén, Belinda Claesson, Viktoria Granath.

Matchen:
Hajom har lyckats få in ett antal spelare från högre divisioner som idag visade vägen med ett extra högt presspel som vi inte riktigt klarade av fullt ut.

Vårt eget spel blev lidande redan från start och vi fick inte till något riktigt ordnat spel i första halvlek.

Var vi då utspelade? Nej!

Vår försvarspel fungerade bra och med Ida i mål så skall det mycket till för att det skall bli mål.

Vi hade en hel del bra intentioner att spela fotboll och försökte verkligen, men idag satt våra lagdelar inte riktigt ihop.

0-1, 35 minuten, ,med mycket tur kommer deras anfallare förbi både mittback och målvakt (bollen tar på båda) och lägger över mittback i tom bur.

I halvtid snackar vi och plåstrar om oss.

Går ut i andra och tar initialt över spelet ganska rejält.
Josefin Hagberg har bl.a. ett riktigt bra friläge som målvakten klistrar.

Vi skapar en del halvchanser och har bra flyt, därför kommer nästa mål olägligt.

0-2, 62 minuten, turbulent i uppspel från oss och uppsnappad boll utanför vårt mål. Ett skott över målvakt, precis under ribban.

Vi byter till 3 backslinje och försöker flytta upp. Har några halvchanser innan våra motståndare får göra 0-3 på matchens sista spark.

Kronängs lirare:

- Fanny Bede som med frenesi och kämpaglöd forsade fram på sin kant gång på gång. Flera inlägg och en dubbeltunnel, imponerande med stukad fot.

- Ida Svensson, vår Målvakt som visar varje gång att hon verkligen är en klippa längt bak. Tydlig och rak och utsparkar av hög klass.