Wargön - KIF 3-2.

Kronängslag

MV Josefine Lundqvist Nilsen
Backar: Jennifer Andrén, Linn Andersson, Belinda Claesson, Fanny Bede, Malin Börjesson, Stina Berggren.
Anfallare: Emelie Andrén, Emelie Widar, Charlotte Almgren, Emma Pettersson, Elin Pettersson, Josefin Hagberg.

Ytterligare en riktigt jämn match i denna serien som är riktigt rolig att vara med i. Wargön spelade denna säsongen i div 2, och kommande i Div 3.

Vi börjar positivt i matchen och är det laget som skapar flest målchanser i början.

Det kändes riktigt tråkigt att Wargön får 1-0 turligt på ett självmål i 5 matchminuten.

Vi trummar på och i 9 minuten spelar vi sönder deras lag och friställer Emma Pettersson som behärskat rullar in 1-1.

I 11 minuten tar vi ledningen (står fel i VVFs resultat rapport.... ) när Emelie Andrén är påpassligt framme på en målvaktretur och petar in bollen.

Vi fortsätter efter detta att hålla uppe ett väldigt bra spel och kommer till några halvchanser, medan de skjuter från distans.

I 14 minuten, ett missförstånd och en packåtpassning till målvakt resulterar i indirekt frispark. Lite misskommunikation och 2-2.

Halvlek och bara snack om att våga hålla i bollen och ta det lugnt.

Tyvärr har motståndarna en helt annan inställning i början på andra och pressar oss annorlunda än i första halvlek. Vi tappar boll lite enkelt. Men inga riktiga lägen uppstår i början.

Efter 5 minuter tappar vi deras lagkapten som får skjuta utan täck från 15 meter... och vilket skott.. 3-2.

Vi flyttar upp och försöker pressa högre, vilket skapar chanser för motståndarna. Men Josefine i målet gör allt rätt resten av halvleken och tar allt.

Sista 5 försöker vi spela man-man, men kommer tyvärr inte till några riktigt heta lägen.

En lite snöplig förlust, som våra motståndare vinner på våra misstag och inte på att de är bättre än oss.

Bäst i Kronäng för dagen: Josefine Lundqvist Nilsen som storspelar när vi pressar på för att försöka utjämna och räddar med alla kroppsdelar inkl ansiktet för att freda målet.