C-Z Sport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Poängspelet har startat - med Di Maria och Alexander-Arnold!
2020-09-09 21:48

Under den gångna träningsveckan inleddes det så kallade poängspelet där killarna kommer att ställas inför olika typer av utmaningar som de ska lösa tillsammans. 

Varje utmaning ger möjlighet till en viss poäng och när killarna har kommit upp i 50 poäng vinner de ett gemensamt pris som de garanterat kommer att vilja ha. 

Måndagens utmaning var en kombination av att kicka boll, ta sig in i ett låst klubbhus (med allt vad det innebär) och med hjälp av ett antal bokstäver få fram en känd fotbollsspelare.

Det visade sig inte vara helt enkelt. Men efter lite extra ledtrådar lyckades de till sist få fram att det var PSG-spelaren Angel Di Maria det handlade om. 

Onsdagens utmaning handlade om att passa bollen till varandra så många varv som möjligt runt en bana, för att på så vis få ställa fler ja-eller-nej-frågor om den fotbollsspelare vi sökte den här gången. 

Det gick lite trögt till att börja med, men efter ett tag insåg killarna att det var en bra idé att trycka till bollen, låta lite hårdare passningar göra jobbet och därmed se till att de hann med betydligt fler varv. 

Den här gången gick det smidigare att komma fram till att Trent Alexander-Arnold var namnet vi var ute efter.  

Det var glädjande att se den entusiasm, ivrighet och samarbetsförmåga som killarna visade upp för att lösa uppgifterna.

Två avklarade utmaningar innebar totalt tio inkasserade poäng och en alldeles lysande start på poängsspelet. 

Jättebra jobbat hela veckan killar!

Aktuell ställning i poängspelet: 10 av 50 poäng.  

                                                      ***

OBS! Söndagens match mot Byttorp i division 12 kommer att flyttas till onsdagen 16 september klockan 17.30. Kallelse kommer så snart vi har fått den nya matchtiden bekräftad av kansliet. 

//Henrik Johansson

Nyhetsarkiv
 
Sponsorer