Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Kronängs Idrottsförening - F06/07
vs
Diverse lika lag - Kronäng Arena Cup
Kronängs Idrottsförening - F06/07vsDiverse lika lag - Kronäng Arena Cup

  INFORMATION

Matchstart:lör 21 april, 14:15
Plats:Kronängs Arena
Samling: Vid entrén till omklädningsrummen
Aktivitetsinfo: Hej alla!

Vi ställer ju upp med ett kombinerat 06/07-lag i Kronäng Arena Cup också, som spelar på söndag eftermiddag med start första matchen 14:15 och slut sista matchen 18:20 ca. Det är vi tränare, Andreas Rimsell och Stefan Wiland, från 07/08-truppen som kommer att leda detta lag på cupen på söndag.

Totalt är det fyra matcher a´ 20 minuter som vi kommer att spela.

Vi delar ut dräkterna redan efter tisdagens träning, så bra om ni meddelar om er dotter kan vara med på cupen innan tisdagens träning.

Vi samlas ombytta (i matchkläder) 13:45 på söndag vid entrén in till omklädningsrummen. Alla behöver ha med överdragskläder, vattenflaska, hårsnodd, benskydd och skor, gärna lite fickpengar till mellanmål/mat (eller medhavd sådant), då det blir en ganska lång eftermiddag.

Kul om så många föräldrar möjligt kommer och kollar, ta gärna med mor- och farföräldrar och syskon också så det blir extra drag runt matcherna och snurr i Cafét :-)

Ni som kan, försök dock att ta er till arenan på annat sätt än med bil då det kommer att vara trångt med parkeringar.

Spelschemat hittar ni på Kronängs hemsida på denna länk, 06/07-laget spelar i Flickor division 6 på plan A1 (märkt Riksbyggen).

http://www.kronangsif.se/docs/200/13480/Söndag.pdf

/Andreas & Stefan

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer