Intersport
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Borås Arena CUP
vs
Tölö, Bergdalen, Axvall, Sjömarken x 2
Borås Arena CUPvsTölö, Bergdalen, Axvall, Sjömarken x 2

  INFORMATION

Matchstart:sön 08 oktober, 09:00
Plats:Borås Arena
Samling:08:00, Kronängs Arena
Aktivitetsinfo: Hej alla!

På söndag den 8/10 är det dags för Borås Arena CUP, där våra tjejer kommer att spela totalt fem matcher mellan kl 9:00 och ca 15:30. Många matcher och mycket spel för alla alltså.

Cupen spelas alltså utomhus på Borås Arena och på Ryavallen och blir en bra avslutning på utomhussäsongen för oss!

Vi samlas på Kronäng senast kl 8:00 på söndag morgon för gemensamt ombyte och gemensam transport bort till Borås Arena.

Vi tränare har säkert någon plats över i våra bilar om det är någon som behöver ha skjuts bort till Borås Arena, men några andra föräldrar behöver också åka med och köra direkt på morgonen.

Svara som vanligt på kallelsen om er dotter kan vara med eller inte. Lägg gärna en kommentar i kommentarsfältet också om ni kan köra bort också och isf hur många platser ni har i er bil.

Tänk på att dagen blir lång och att det blir en del väntan/vila mellan matcherna. Alla tjejer behöver därför, utöver den vanliga utrustningen skor, benskydd, hårband, vattenflaska, också ha med sig varma överdragskläder och mellanmål, alternativt fickpengar att köpa något ätbart med.

Matcherna startar 9, 10, 11, 13 och 15 - ni kan se hela lottningen och på vilken plan respektive match spelas på nedan länk:

http://www.norrbyif.se/docs/298/10855/Spelschema%20F10.pdf

/Andreas och Stefan

<< Tillbaka

 
 
Sponsorer